woensdag 23 oktober 2013

Allemaal vals en nep



Ja Loek, erg hoor...

Janneke Vreugdenhil

Een enorm grote mond over groente, en dat je "een klein worteltje moet gaan uitvinden". De grootste mond van de wereld over groente op de krant, op de radio, op TV, maar Goddomme de ballen verstand...
Die "kleine worteltjes" die "uitgevonden moeten worden", die "balletjes uit een winterpeen gesneden" maar dan echte, die bestaan al eeuwen! Al eeuwen!
Parijse worteltjes!! Zie hier (alle links hier in een nieuw venster).
Hou je het allemaal voor mogelijk, dat die "culinaire icoon" dat niet weet? Maar wel een boek over groente schrijven?! Kan het nog meer stupide?
(Ja dat kan. Een minister die er één miljoen in steekt, een miljoen, om worteltjes uit te vinden die al bestaan, gristus...)

"geraspte courgettes, ei, melk, meel, dille, mint en citroenrasp"
Die vreugdeloze rammenas die het verschil tussen meel en bloem niet kent. Maar wel op de buis luidkeels kraaien over groentetjes koken...


Petra Possel

Ook zo een Loek.

Dat is die van Mangiare. Ik bedoel: daar wordt Janneke ook gepusht in de komende uitzending. Zo kwam ik er op. Veren en blazen, en je weet wel waar.

Die Possel die was laatst bij die twee, hoe heten die ook weer, die lange knipperaar en die kleine zonnebank.
Dat ze een boek geschreven had. Connie Walmen 2 zeg maar. Kassa zeg maar.

Allemaal poen- en schijnwerpergeil Loek. En allemaal vrouw, maar wel valse nicht.
En niet van de buis weg te slaan, maar ja, in het land van de blinden...

(Wordt trouwens net als altijd weer lachen bij Mangiare, Loek. Zullen we wedden om wat die Fluit of hoe heet die ook weer dit keer weer laat mislukken?!)


"BigTasty Bacon"
McDonald's
Stripmuseum Groningen
Gisteren

Kaas gevonden!
Zie de volgende foto.

Nou ja, kaas...
Een vies soort zoetige spuit-smeerkaas of zo. Niet bepaald die kaasplakken van de bovenste foto...

En denk niet dat die bacon op mijn foto's niet te zien is hoor.
Bacon ontbreekt volkomen!
"met bacon", jaja...

Trouwens hoe kan je bacon serveren in een tent waar je struikelt over de hoofddoekjes, dat geloof je toch niet?

Allemaal vals en nep Loek.
Kartonnen bekertje thee bij McDonald's bijna twee Euro...

Het is trouwens ook een nep-hamburger ook. Het is half hamburgervlees en half aan mekaar geplakt "Mechanically Separated Meat", ook wel white slime genoemd, dat spul wat machinaal van botten wordt geschraapt.

Het enige wat klopte was de hoeveelheid sla.
Nou ja, sla... Geraspte iceberg stronken.


Zie dat die burger half zo dun is als op die advertentie boven...

Weet je wat het punt is Loek?

Die Habets en die Broekbaard en Freud (o ja, zo heet ze) en Vreugdenhil en al die andere mislukte culinaire tutti quanti, die willen zo ontzettend enorm graag ons eens in de zeik zetten.
Maar ja, als ze dat doen, dan worden wij nóg populairder!
Ze kunnen ons helemaal niet eens nóemen!

Doe eens een Google op -van tiel [fout geschreven en wel!] koken-. Wat staat er bovenaan? "Bedoelt u Van Thiel koken? Hahahahahahaha!
En trouwens Loek, wie staat er in heel Nederland en de rest van de wereld bovenaan bij een Google op -loek koken-?
Dat bedoel ik Loek, kijk, dat bedoel ik.

Ze kúnnen ons niet noemen, dáár liggen ze nachtenlang wakker van... (Ja, en van het pastinaken vreten natuurlijk ook, dat natuurlijk ook ja...)

Vals nepvolk Loek.
Die redden het onderling met veren en blazen ("Ja! Dáár! Ja!"), en naar de buitenwereld met vuile spelletjes en valsenichterij.

Weet je dat ik geen abonnement op Bouillon kreeg? (Heb ik natuurlijk ondertussen wel ¦¬]
Weet je dat Foodlog me hun mailing niet willen sturen? (Heb ik natuurlijk ondertussen wel ¦¬]
Weet je dat die Freud mij dat boek Koekje van Holtkamp niet wilde verkopen? (Heb ik natuurlijk ondertussen wel ¦¬]


(De culinaire redactie van NRC Next is al ondergronds gegaan Loek!)

(En de kijkcijfers hier exploderen weer! 500+ om 21.00 al!)