Kip met witlof en sinaasappel zie hier (alle links hier in een nieuw venster)
Dit zijn hun meestgelezen recepten:
Pittige chermoula-aubergine met kikkererwten
Chermoula zie hier
Tussenribstuk van rund met conchiglioni, pompoen en burrata
Pasta, pompoen en burrata wat ik vieze troep vind
Shakshuka op een bedje van hummus
Waar zijn de pijnboompitjes??
("Pijnboompitjes moeten dood!"; Sylvia Witteman)
Warme zwarte bonen en bladgroentes met avocado en za'atar
Ach...
Gâteau brûlée van zoete aardappelen
Flikker op!
Ga bij Janneke Vreugdeloos eten of zo!
Zweedse pickles zie hier
Weekend Culinair is wel een stuk minder geworden dan vroeger
Ik citeer uit één enkele aflevering
"Op zoek naar de ziel van thee"
"Als maatschappij zijn we op zoek naar alternatieven"
"Zesde grote uitstervingsgolf zal ook voedsel treffen"
"Veeteelt heeft nog een groter aandeel in klimaatopwarming dan gedacht"
"Vegan avocado pasta"
"Belgische quinoa in supermarktrekken"
"Belg laat biefstuk steeds meer links liggen"
18 gerechten met groenten in de hoofdrol
Nou ja, vooruit dan maar
Voor Loek zullen we maar zeggen
Zie hier
Rösti met ei en knof
Nou, dat mag van mij hoor
Zie hier
Risotto met eekhoorntjesbrood en Parmezaan
Mag ook!
Zie hier
Quiche met spinazie
Prima hoor, maar je moet niet zo overdrijven met dat enkel vlees- en visloos
Zie hier
Bij de meest gelezen recepten staat nu
* De beste aardappelpuree
* Peren in siroop met steranijs en kaneel
Zie die aardappelpuree hier
En die peren hier
"25 hartverwarmende herfstrecepten"!
Zie hier
"De beste Gratin dauphinois!"
Zie hier
Woehahahahahahahahaha!!
Retteketet in België!!!
Zie hier!!
Zo kan ie wel weer!!
Ik werd vandaag gevraagd wat de lekkerste mosterd is (gezien mijn enorme mosterdpotjes verzameling)
Kijk, op de eerste plaats moeten we vragen Wie heeft het mooiste assortiment
Nou, daarover kan geen enkele discussie bestaan: Edmond Fallot
Zijn Dijon mosterd is uitstekend, zijn Bourgondische mosterd is uitstekend...
En je hebt van die mosterd+ dingen; die heeft hij ook en die zijn iha erg mooi: de dragon mosterd bijvoorbeeld
En hij bezondigd zich niet aan honingmosterd
En hij heeft ook prachtige mosterd zoals met groene peper, of met (grandioos!) zwarte bessen, cassis (ook een Dijon product)
Hij heeft ook (derde Dijon product) mosterd met koekkruiden; dat is wat minder
Hun Moutarde de Dijon is trouwens minder scherp dan die van de concurrentie, maar (daardoor?) wel veel mooier, voller van smaak
Maar nu!
Wat is nu -eindelijk- de lekkerste mosterd?
Zonder enige twijfel Moutarde de Beaune van Fallot
Verdomd, die heeft de lekkerste mosterd én het mooiste assortiment
Moutarde de Meaux voeren ze niet
Jammer
(Wie is vreemd genoeg de tweede? Turkse mosterd van Pinar, verdomd...)