Niks kaasfondue foto's
Aardappel, ei, masala
Gekookte eieren bakken
Deel 1 een paar dagen geleden gepost
De kaasfondue recepten uit de Larousse des fromages
Fondue à la fermière
Op de manier van de boerin
Niet alleen stukjes brood
Ook stukjes gebakken worstjes, augurken, zilveruitjes
Fondue aux hamburgers
Fondue met, jawel, goed geraden
Maak de fondue zoals altijd, maar met 100 gram kaas pp.
Serveer niet met brood maar met balletjes hamburgervlees
Geen rundergehakt maar HOH, p/z, versgemalen korianderzaad, in melk geweekt uitgeknepen oud brood, eigeel, peterselie, majoraan
Fondue aux chantarelles
Cantharellen dus
Die bak je aan in boter, in stukjes, met sjalot, en die gaan door de fondue
Gereed ei
Fondue à la piemontaise
Noord-West Italië dus
"Gebruik marc ipv Kirsch"
Grappa dus
Rasp vlak voor het serveren een witte truffel boven de fondue en roer steeds meteen het raspsel erdoor
Fondue à la périgourdine
Op de manier van de vrouw uit de Périgord
Als boven maar met wintertruffel
En met Franse marc dan dus
Met roti...
Zie deel 1 hier
(Alle links hier openen in een nieuw venster)
In deel 1 ook links naar al mijn andere kaasfondue posts!