Bûche Caprifeuille
Sterk en vrij stevig
Familie van Saint Maure
Culinaire blogs, reklame...
Cook's Illustrated
Gadgets voor als je met eten de weg op moet zie hier (alle links hier in een nieuw venster)
Tools voor het werken met citrus zie hier
Tools voor het maken van Frozen yoghurt (yoghurtijs noemen wij dat) zie hier
Als er door ijs eieren zitten dan noemen ze dat Frozen custard
Dit is die Camembert die ik à la braise heb klaargemaakt
Kokswereld
Scheermessen zie hier
Culinaire vertalingen zie hier
Kreeft zie hier
Niet veel, maar ja, komkommertijd...
Fromage au bouchon
Daar wordt een kurk ingezet
Rungis
Ik weet niet wat ze nu tonen, want dat filmpje verandert steeds, zie hier
Ze hadden wijngaard perziken, witte aalbessen (beide heerlijk) en courgetbloemen,
Micro- en minigroenten (ik heb het liever over de smaak) zie hier
Ze hadden klaverzuring, paarse rettich, patisson, mini pastinaak, Cerisa kersen en verse Coco de Paimpol (die heel kleine witte Franse boontjes) maar ik heb sterk de indruk dat de gemiddelde Fransman ze liever gedroogd koopt
Nog een link die niet werkt, en in die mail gele watermeloen, zeespaghetti (een soort zeewier; ik heb het al een tijd liggen maar nog niet geproefd), rozenbottels en tomaat met een perzikhuid ("zoet en sappig")
Idem mail met Japanse wijnbessen en minimais in het blad
De keuken van het Scheepvaartmuseum zie hier
Van alles en nog wat zie hier
Deense kaas, naamloos, erg Tilsit achtig, erg lekker
Varia
Bush's Brothers zie hier
Conimex zie hier
Natuur en Milieu (in ieder geval geen PvvD en Wakker Dier gedram) zie hier
Hanos zie hier
De Werkbij zie hier
De Spaanse Winkel zie hier
Pecorino sardo
Weekend
Altijd en veruit de beste
Pladijs (schol) zie hier
En stoemp is stamppot
Komkommer recepten voor de komkommertijd zie hier
Hondshaai zie hier
Ben ik ook een groot liefhebber van
Vingerlange stukken, niet gestroopt, ingewreven met ganzenvet in de oven, eromheen door ganzenvet gehaalde Fruits de mer
IJsrecepten zie hier
Wijting zie hier
San Simón
Een soort gerookte Tetilla
(Tetilla: tietje)
Confituur zie hier
Langoustines zie hier
80 BBQ recepten zie hier
Tomatensorbet zie hier
Meloensorbet zie hier
Poké Ball met chocolade zie hier
Zeer belegen Petit tourtain
Wat eten we deze week?
Meloensalade met rode bessen en Mozzarella zie hier
Venkel met vermout en geitenkaas zie hier
Ravioli met kaas-citroensaus zie hier
Het gaat goed met mijn trospepers...
Tot slot een slaapmutsje
Foodlog
Uhh niks, want die zeikerds liggen plat