Het lukt allemaal,
met die laptop, tsjonge...
Ben een paar dagen weg
Waarheen zeg ik niet want dan kan ik met al die fans niet rustig eten...
Vanavond eten in het restaurant van het hotel, schijnt erg goed te zijn
Kalfs ossobuco, parelhoen filet en cheesecake
Drink nu een uitstekende witte wijn uit Alentejo, Terras dUva Branca
Alentejo: aan de andere kant van de Taag
(Overijssel, Trastevere, Outremanche)
Mooi tussen fris en vol
Dronk ook een Rueda Casamaro
Zacht werd het genoemd
Behoorlijk vol maar inderdaad aan de zachte kant, ik weet niet precies hoe dat uit te leggen
Niet zo mijn smaak
Het was hier marktdag
Reine Victoria is er weer!
Fantastisch voor chutney!
Interessant recept van Felix in de Telegraaf
Indisch
Voor bij nasi
Kip in boter
Snij kipfilet of dijvlees in plakjes
P/z en iets nootmuskaat
Vijzel ui, lombok, gemberwortel (en knof ja!)
Eieren kloppen
Vijzelspul erdoor werken
Lapjes door die ei etc.
Bruin bakken in Ghee
Uit de pan
Pan afblussen met bouillon
Kruidnagels, koken, binden met beschuitkruim
Kip nagaren
Felix bakt dus in Ghee, maar zegt hij dat kan ook in rauwmelkse boter
Nooit gezien...