Vandaag foto's van de productie van smerig lekkere geitenkaaskroketten
Oude Nederlandse geitenkaas
Neem niet die harde witte!
(Ik geef niet het precieze recept want dat heb ik voor grof geld verkocht)
(Ik geef niet het precieze recept want dat heb ik voor grof geld verkocht)
Cook's Illustrated
Essentialia voor een cocktail party zie hier (alle links hier in een nieuw venster)
Rood, wit en blauw spul voor de like wow man patriotic kitchen zie hier
Everything you need for an epic night in (geen night out dus) zie hier
Ga uw tomaten te lijf met, ik zou zeggen Een echt scherp mesje, maar nee, zie hier
Crottin de Chavignol
Een op vier
Kokswereld
Aanstormend kooktalent zie hier
Culinair Centrum Beverwijk zie hier
Koken en topsport zie hier
Cerisa kersen (ik krijg ze waarschijnlijk volgende week)(morgen krijg ik vijf kilo morellen!) zie hier
I Am Chef Magazine zie hier
Gadverdamme! Broekbaard in het kwadraat!
Je werkt met slap deeg, om een kroket met lopende vulling te krijgen
(Een fondue-kroket!)
(Niks ei of gelatine! Flikker op! Ga bij de Febo werken!
Eerst zo vormen, en vriezen
Rungis
Bekijk de Smaken van de Chefs hier
Vierkante meloenen, wat een flauwekul (gekweekt in een doos) zie hier
Dat is trouwens geen vierkant, eikel, maar een kubus
Ook daar die Cerisa kersen, zie hier
Wat speelt er zo in groenteland? Zie de video hier
Zeewier snijden zie hier
Iets ontdooien, tweede vorming
Diversen
De België winkel heeft een chocolade verassing, zie hier
Conimex laksa curry paste zie hier
(Ik zou vanavond laksa eten, mihoen van mung, maar ik hád geen laksa...)
En decadente dames met Singapore Airlines zie hier
De Smaken van Griekenland heeft weer nieuwe producten, zie hier
De Spaanse Winkel bezoekt een zeer fraai complex, zie hier
Natuur en Milieu, prima zonder Wakker Dier gedram of Partij van de Dieren gezwatel, zie hier
Derde vorming en paneren
Weekend
Altijd veruit de beste
Kersen zie hier
Welsh sausages zie hier
Punch zie hier
Watermeloen zie hier
25 zomerse visgerechten zie hier
Puree van gegrilde aubergines zie hier
Dat is dat joodse "kaviaar"
Makreel met citroen zie hier
Mosselen zie hier
O wat mooi!!
De weekmenu's nu
Zie hier
Aardbeien met witte chocolade...
Zie ook hier
Pikante mangosoep...
En zie ook nog hier
Hartige rozenbottelcake...
Sjiezus wat was het lekker...
God wat kan ik toch goed koken...
(Als dat Volkskrant en NRC volk weer helemaal in de zeik, hahahahahaha!)
Slaapmutsje
Foodlog
Ik was aan het scharrelen tussen die krakende korsetten en klapperende kunstgebitten...
Vond ik in ene dit super spannende verhaal hier
Zorg dat je in goed een stoel zit, en kijk er niet naar als je wat aan je hart hep!
Misschien kan je hier nog net de stierenloop van de 14e zien
Kijk vooral vanaf 1.50!