donderdag 11 februari 2016

Culiblogs en zo



Coin mushrooms
Een klein soort Po-ku en met een iets mooiere smaak



Weekend, Foodlog, Eetsnob, noem maar op



America's Test Kitchen


Messen zie hier (alle links hier in een nieuw venster)

Kookgerei voor soep zie hier

Tacos maken? Zie hier

En voor espresso zie hier




Lontong
Rechts met gebroken rijst


Eetsnob


Eten in Riga zie hier

Deel 2 zie hier



Kokswereld


Peper zie hier

Pithiviers zie hier
In Nancy zag ik een hele mooie en die staat op dit blog (zoek er op)

Smaakcombinaties zie hier



Zwarte mung
Ken ik niet


Rungis


Primeurs en nieuwe groente zie hier

Weer zo'n kwakende groente-haarboer zie hier
Nog een groentekwaker maar met normaal haar zie hier

Ze hadden een aanbiedings-mailing met oa. hopscheuten! Maar ja, geen prijs erbij, en als je wil "bestellen" dan moet je inloggen...
Ze hadden ook "baby vijgen", cara cara ("een soort bloedsinaasappel"), gele raapjes en "label rouge kiwi"

Hartjeskomkommer, God wat een gelul, zie hier
"Voor Valentijn"
Die gereformeerde uienpellers denken dat je je vriendin een komkommer gaat geven voor Valentijn, Kristemeziele...



AH

Diversen


Conimex zie hier

Die Zwei Brüder zie hier

Natuur en Milieu zie hier
Pas op jongens, het begint nu wel erg veganistisch, wortelsalade-met-linzen, vleesvervangers-trends en biologische pizzeria te worden...
Een druk op de knop en je bent weg bij het enige interessante foodlog in Nederland...

Van Gelderen Wijn (mooie winkel in Venlo) zie hier en zie hier

De Werkbij zie hier en hier

De Spaanse Winkel of is het De Spanjewinkel zie hier en spaanseham.nl zie hier

Zie de Salon du Chocolat hier




Weekend

De beste


De croque wordt hot, zie hier

Koffie-recepten zie hier

Pannekoeken zie hier

Friet World Wide zie hier

Malser vlees zie hier

Tussendoortjes zie hier

Wereld Nutella Dag zie hier en zie Nutella hier

Koreaanse keuken voor beginners zie hier
Japans zie hier



Geen idee, nog niet geproefd
Fajitas zijn stukjes longhaas
Mischien is het de bedoeling dat je het daarbij eet... Oorspronkelijk... 



Vegetarisch broodbeleg zie hier

Suske en Wiske speculaas ("speculoos") zie hier

Japanse chocolade-friet zie hier

Beanz vóór, hoofd en na! Zie hier

Rijstepap en gezond ook nog zie hier

Snelle pasta zie  hier

Gezond vet zie hier

Pamela Anderson: "Ganzelever is een gruwelijke luxe"
Ja! Ja!!
Zie hier!
En zie hier!




Weekmenu's

Zie hier
Bouchées à la Reine met blanquette van kip...

En zie hier
Witloofbladeren met krabsalade...

En zie hier
Rosbief met groentenkrans en (aardappel)kroketten...

En zie hier
Konijn met pruimen...



Uitstekend spul
Aldi


Slaapmutsje tot slot

De saaiste culinaire zeurpieten

Meneer Wateetons, Pik Trachet, ontdekt spruitjes...
Zie hier

Godsammeklotekrabbe...