Vandaag maar weer eens inkopen
Heerlijk artisjok-smeersel
Culi-blogs en zo
America's Test Kitchen
Gereedschap voor de vegetarische keuken (goh!) zie hier (alle links hier in een nieuw venster)
En voor vis, althans seafood, zie hier
Must have's voor thee-liefhebbers zie hier
En tot slot voor Paasham zie hier
Poolse macaroni
Type "Van oma"
Eetsnob
Rode mul zie hier
Pasta paddo's lamsworst zie hier
Spanje
De Spaanse Winkel heeft een nieuwe website, zie hier
En de grote concurrent Spanjewinkel heeft een nieuwsbrief, zie hier
Net als die Pimm's en die Suze en die Dubonnet
Het lekkerst gewoon puur met ijs
Het lekkerst gewoon puur met ijs
Foodtube
Maar u bent dus gewaarschuwd, zie die Van Onder die deeg maakt ("deeg maakt") met een menghaak ipv een deeghaak enkel dagen geleden hier...
Nieuwe site-geblaas zie hier
Net zoiets als Foodlog. Maandenlang gehijg en geblaas over een nieuwe site, is er wat vormgevingstechnisch veranderd maar er werken nog steeds dezelfde culinaire nullen...
Het "sterrenteam" zie hier
Holtkamp moet van mij bovenaan, en die culinaire knetterscheet Van Onder onderaan dus.
De Demoslager is een popi-kwaker (weer zo'n zak met van die armen), Posse (van Jonas en de Walvis) net niet de domste maar wel de een na domste Nederlandse culi (Freud is de domste), en de rest ken ik gelukkig niet, op Ronald Hoepel na dan dus, en die zeur Hamersma.
De eerste aflevering zie hier
Hoe je een hele kip kunt bakken, goh!
Doesburgse mosterd!
Ontbrak in mijn verzameling!
Kwa smaak iets te zuur, vind ik
KokswereldKoude koffie zie hier
Texels lam zie hier
Asperges zie hier
Bib gourmand zie hier
Surinaamse gedroogde vis
Weken (ontzouten)
Grof in stukken
In tomatensaus (met gember!)
Diversen
Bush's beans zie hier
Slurp zie hier
Ja, daar heb ik ook dikwijls gegeten want ik woonde er een tijdje om de hoek
Zee-egels, zee-slakken...
ATK zie hier
Recepten van Nestlé voor Latino's zie hier
Natuur en Milieu zie hier
John West zie hier
Westland Peppers zie hier
Wagyu zie hier
Voor bíj de saoto, gewoon zó
Weekend
Altijd de beste
Papillotte zie hier
Zwart water zie hier
Soezen zie hier
Bouillon zie hier
Ze zijn er weer, de lente-koninkjes
Japanse mispels
Enorm lekker dit jaar
Een hele week lekker eten zie hier
Lasagne met geitenkaas...
Nog een week zie hier
Spaghetti alle vongole...
En nóg een week zie hier
Banaan met munt en rum...
En Goddomme nóg een week zie hier
Kippensoep met waterkers...
Ongelofelijk dat nog geen enkele culi-kwaker er over schreef...
Maar een ding: als één er over begint, moeten we ze allemaal vier maanden erover horen...
Slaapmutsje
Zie hier