We proefden ook andere hamachtige zaken
Maar nu eerst gewoon ham
Uhh spul wat niet lekker was laat ik weg
Bedford
(Zie steeds de foto erboven)
Een mooie fijne smaak
Heel mooi subtiel
Geulhemmer grotham
Stevig van smaak
Toch ook mooi van smaak
Gebalanceerd
Iberico
De allerbeste soort van Pata negra varken
Nooit bijvoeding, nooit in de stal
Helemaal in het wild
Eten eikeltjes van de steeneik
Een ongelofelijk aroma (en een ongelofelijke prijs)
Jambon de Savoye
Op een of andere manier stevig van smaak en toch ook fijn
Het is net alsof je dat van de kleur kunt afzien
Perfecte ontbijtham zeg maar
(Rauw, ik bedoel niet gebakken of zo!)
San Daniele
Als altijd
De zoetheid zelve
Als ie echt goed is dan komt er wat smaak subtiel bóven de zoetheid uit
Nu lomo
Neem de lendekoteletten aan mekaar nog, de haaskoteletten
Snij in ene al het vlees van de botten
Dan hou je een rol over
Dat verwerk je net zoals je rauwe ham maakt
Spaanse lomo
Dikwijls met paprikapoeder ingewreven
Ze maken het ook worstachtig met de varkenshaas
Zie Lomo embuchado hier
(Alle links hier openen in een nieuw venster)
"Droog", positief bedoeld; droge smaak
Lonzino al vinsanto
Dat is hetzelfde maar dan uit Italië
Geen paprikapoeder, wel het vlees eerst een week in vinsanto, sjieke miswijn
Dit was de winnaar van de dag
God wat lekker...
Notig, fijn...
Nee; heel notig en heel fijn
Diversen
Filet d'Ardennes
Runderham
Sjieke smaak
Heel mooie vleessmaak
Dit is van de bovenbil
Binnenkort krijg ik Filet d'Anvers
Dat is van hetzelfde stuk als rosbief
Zolderspek
Daar kunnen we kort over zijn
Prachtig spek om zó te eten