Als ik terug ben dan zal ik de foto's wat verbeteren
(Gedaan!)
(Gedaan!)
Breda (hierboven) en Rotterdam
Kreeg bij een borrelhapje flinterdunne schijfjes gefrituurde lotuswortel
Mooi spul; iets zoetig
Telegraaf: '...bij gehaktballen jus gesudderd met trekdrop'
Het 'oude Engels' naast het station in Rotterdam, hieronder
Vroeger zat er een erg goed Hogaars restaurant in
Tah Mahal, Breda
Amuse: goede papadum met saai smakende blokjes ui
Grote garnalen Vindaloo
'Zeer scherp' en dat klopte, ik bedoel prima maar het moet niet scherper
Overigens is 'Zeer scherp'in India'se restaurants zowat altijd niet meer dan redelijk scherp
Smaakte prima, met rijst en naan, maar hetzelfde was laatst in Assen fijner van smaak
Pepers, gember, korianderblad (altijd net iets teveel vind ik)
Gevlinderde garnalen en blokjes aardappel
Die Markthal, dat is dus drie keer niks
Sumo all you can eat, Le Perron, DeliFrance, Leonidas
En een verdieping lager AH, Etos en Gall en Gall
Eén, zegge en schrijve één interessante kraam (gevogelte, foie etc.)
Zie hieronder, en het enige wat fotograferen waard was
Visboeren met niet één enkel interessant stukje vis
Opgefokte flauwekul met een La Place sfeertje
Ga via een Turkse winkel naar de markt en je ziet precies dezelfde etenswaar
Uiterst interessant voor mensen die van koken en eten de ballen verstand hebben
Over Sansan, dat Szechuan restaurant, later in een speciale Szechuan uitzending