Had ik nog liggen
Dag 1
We begonnen met een mooie Muscadet
Je leest altijd dat daar schelpdieren en zo bij horen, maar dat is onzin
Brel zingt niet voor niets over oudjes die op zondag Muscadet drinken
Dubbel getrokken runderbouillon met geroosterde vermicelli
Dat spul komt uit India en wordt gebruikt voor het maken van zoetigheden (zelf is het niet zoet)
Semiya
Smaakt prima zo
Een fles Le Bourdieu
Uitstekend spul
Heel mooi
Bordeaux et ses Vins noemt het "plein de corps, distingué et très bouqueté"
Wagiyu rumpsteak
Rechts boven een stukje van het vet, waarmee ik het pannetje invette
Half gekookte kriel gefrituurd
Paddo's met sjalot, knof, peterselie, zwarte peper, tijm, runderbouillon, madera, oxo
Hanappier
Surinaams
Eau de vie van suikerriet
Beendroge rum zeg maar
Roomijs met mirabellenlikeur
Geen foto
Dag 2
Bresaola van Black Angus
Peren-roomijs
Alle verdere gegevens en foto's kwijtgeraakt of zo...