Vandaag foto's van het maken van een chausson
met komijnekaas en paprika
Overjarige komijnekaas
Een compilatie van wat ik eerder aan
kerstrecepten
gaf in dit blog
Steeds de namen en dan de link erheen
Vegetarische voorgerechten
En dat zijn natuurlijk geen gerechten met vlees- of visvervangende pastinaken en zo, die vreet Yvet Retteketet zelf maar op, of Janneke Vreugdeloos of zo, nee, gewoon mooie gerechten waar toevallig geen "vermoorde dieren" in zitten
Gestoofde prei met truffelmayo
Verse augurk met kaassaus
Groentesoep met gepocheerd ei
Zie hier
(Alle links hier openen in een nieuw venster)
Voorgerechten met vis
Eieren met foreleitjes
Gesauteerde gerookte zalm
Vissoep met prei
Zie hier
Voorgerechten met vlees
Charcuterie
Luikse gehaktballetjes
Midden-Oosterse lamssoep
Zie hier
De knof in wat olijfolie
Vegetarische hoofdgerechten
Surinaamse eieren
Groenten met Limburgse kaas
Tofu sushi
Zie hier
Hoofdgerechten met vis
Coquilles met artisjok en rijst
Tonijn met kriel en peterseliesaus
Fideuà (pasta-paella) met fruits de mer, tomaat en paprika
Zie hier
Hoofdgerechten met vlees
Kwartels met vijgen
Stoofkarbonaden
Lamsbout met mais en champignons
Zie hier
De paprika
Kaas
Kaas met zoet
Mozzarella met mushroom ketchup
Suggesties voor een kaasplateau
Zie hier
Fruit
Brabantse pruimenflap
Griesmeelpudding met vijgen
Peren met taleggio
Zie hier
Lichter spul
Engelse fruitsalade
Café liégois
Crema all'arancia (cake met sinaasappelsaus)
Zie hier
Licht pikante pepers
Volgende aflevering zie hier
Daar ook de volgende foto's