Eerst die inktvis maar
Hierboven een pijlinktvis
Calamaro in het Italiaans
Maar pas op
Volgende plaatje: een totano
Minder pijlvormig lijf
Grotere kop en tentakels
Steviger vlees
Zie het verschil hier (alle links hier openen in een nieuw tabblad of venster)
Calamari
Met spaghetti
Met gnocchi
Gevuld
Totani
Met vermicelli en zeevruchten in een soepje
In tomatensaus met aardappelen
In tomatensaus met bonen
Steviger vlees dus inderdaad
Links
Noodles
Wiki List of Noodles zie hier
Wiki List of Noodle Dishes zie hier
Wiki Fried Noodles zie hier
Streeckgenoten
Ach, de vagoterische slager wordt teruggepackt
Zie hier
Veel marcketing van AH stinckt, maar dit is prima spul voor zover ick het proefde
Kool
Wiki List of Cabbage Dishes
Zie hier
Twee menukaarten
Sjieke Donau cruise
Hand Chopped Beef Tartar
truffle mayonnaise
Chopped, ja, zo hoort het, niet gemalen
Garden Greens
artichoke hearts and jalapeno vinaigrette
Stuffed Pork Tenderloin with Parma Ham, Basil and Parmesan
barolo sauce, spinach leaves
roasted tomato gnocchi
Tomato gnocchi? Dat kan niet anders zijn dan met tomatensaus
Pan Fried Fillet of Catfish
lemon sauce, zucchini rosette
saffron risotto
Meerval
Chocolate Charlotte
grand marnier sauce
Prinsenhof Groningen
Coquille
coquille - zee-egel - duindoorn - avocado
Zee-egel prachtig, maar duindoorn erbij? Van duindoorn is enkel de azijn (erg) lekker
Boleet
vegetarisch
boleet - artisjok - chocolade - walnoot
Flikker op met je chocolade!
Rund
runder tartaar - foie - ponzu - watermeloen
Oesters
Geay oesters no. 3 - half dozijn
Ik eet liever platte oesters, als ik ze koud eet dan dus, maar deze moet ik toch eens gaan proeven
Duif
duif - bulgur - blauwe bes - kaviaar
Flikker op met je bulgur!
Rund
shortrib - foie - dashi - kool
Biet
vegetarisch
biet - zoethout - crème fraîche - borsjt
Flikker op met je zoethout!
Eend
eendenborst - honing - koolrabi - miso
Flikker op met je koolrabi!
Koolrabi met miso...
Rilette
Die kop komt hier vandaan
"La rillette, c’est comme l’érection"
Toe maar
O ja!
Nog een link
Green egg en pizza zie hier
En O ja!
Wat wordt Vreten! veel gedownload!
Zie als je het nog niet kent hoe Dikke Mossel en consorten in de luren gelegd werden hier (PDF in je downloadmap)