zondag 8 december 2019

Heerlijk eten met de Kerst!



Foto's van het maken van Chausson komijnenkaas
De serie foto's begint bij de eerste aflevering
Zie de link hieronder
Op die pagina ook een link naar het recept


Dit is de derde aflevering over kerstmenu's

Zie de eerste aflevering hier
(Alle links hier openen in een nieuw tabblad of venster)

Aan het einde van elke aflevering een link naar de volgende



Borrelhapjes

Ik heb eens een mooie serie voor de kerst gepubliceerd

Tempeh kroepoek
Gefrituurde gruyère
Forelei, radijs, ei en gerookte heilbot
Spiesjes met schelvislever en avocado
Spiesjes met katenspek en avocado
Mousse van gevogeltelever

Zie hier




Koude voorgerechten

Gekookte preitjes met mayonaise
Palmhart
Gerookte vis met citrus
Ceviche
Pâté van lam, varken en kalf
Salade van appenzeller en appel

Zie hier



Warme voorgerechten

Bouillon met tofu en shiitake
Gepocheerde eieren met paprika
Soep met gerookte vis en mais
Zalm teryaki
Soep van patrijs en paddenstoelen
Kipje knof

Zie hier




Hoofdgerechten

Gefrituurde tofu met pindasaus
Groenten-pie met kaas
Koolvis met kervel of selderij
Gestoomde vis met zwarte boontjes
Portugese kip aan het spit
Lamsbiefstuk met flageolets

Zie hier




Kaas voor tussen hoofd en na

Kaastaart uit de Pyreneeën
Kaastaart van vier soorten kaas
Kaasgebakjes met peer
Terrine van kweeperengelei met verse kaas
Peren met verse kaas
Kaas-ijs

Zie hier



Nagerechten

Cake met sinaasappelsaus
Grapefruit uit de oven
Vanille-ijs met gember
Omelette sibérienne
Appelkraak
Chocolade gebakjes

Zie hier





Zie de volgende aflevering hier