Kerststal Sint Jan, Den Bosch
Jozef ziet er wat minder uit dan die ezel
Maar ja, die ezel is opgezet
Jozef niet
Zie de eerste aflevering van deze mini-serie hier
Alle links hier openen in een nieuw tabblad of venster
Ik zou op twee dingen terugkomen
Echt Hollands
en
Wél tijd om te koken
Echt Hollands
Van een onnozelaar die het verschil tussen Hollands en Nederlands niet weet
Met het intellect dus van een groenteboer
Door Nel Kletserkwaken dan ook
Zie hier
O God!
Dutch Cuisine!
"De deelnemers willen dat in elke maaltijd 80 procent producten van eigen bodem zijn verwerkt, waarvan 80 procent plantaardig moet zijn."
Flikker op en vreet het zelf Godverdomme!
Weet je wat wíj willen als we in een restaurant gaan eten?
Schrik niet!
Dan willen we gewoon lekker eten, en ruime keus hebben, en vooral geen gezeur aan onze kop
Vego, vis, vlees...
En vooral geen culinair politiek correct eten, ja!
O Gristus!
"Vergeten groenten"!
Nog steeds niet uitgestorven...
("Terecht vergeten groenten", hahahahahahaha)
"De laserlichtstrepen op de tafel zijn toegevoegd door de fotograaf om helder te maken dat we niet terug hoeven naar oma’s tijd om te genieten van de vaderlandse keuken. Samen eten mag gerust een beetje rock-’n-roll zijn: Let’s go Dutch!"
God kolere...
Voorgerecht
Combinatie van hetebliksemballetjes, bietenpickles, shiitake en appelmoesgelei
Echt Hollandse shiitake!
Hoofdgerecht
Hazepeper, rode kool en aardappelpuree
Prima an sich
Maar ja
Aardappelpuree zonder nootmuskaat of peper
En met melk én room...
En rodekool met 2 op 1 water en rode wijn...
Refo zeker...
En een enorm flauwekulrecept voor de hazepeper
À la zoervleisch
Kruidkoek, chocolade ("Brabantse hazepeper", flikker op mongool!)...
Nagerecht
Griesmeelpudding à la Crème brulée
Tsjongejonge...
(Wat is het toch heerlijk om katholiek opgevoed te zijn!)
Wél tijd om te koken
Zie hier
Door "Redactie", dus bijeengesprokkeld uit de afgelopen zes jaar
Voorgerecht
Gravad lax
God Gristus wat origineel!
En hoezo, wél tijd om te koken?
Als je van koken geen verstand hep, dan ken je beter maar je bolle bek houwe
Tussengerecht
Paddenstoelflans en salade met amandelen
Flans flans...
"1 theel. dragon- of Dijonmosterd"
1 theelepel azijn of olie zeg maar...
Dat is die geile duif
Die de Maagd gaat puntjepuntje
Hoofdgerecht
Runderwangstoof
"Runderwang is mooi vlees en niet zo duur" woehahahahahahahaha!!!!!
Waar is die mongool ontsnapt?
En dan moet je die wang in stukjes snijden, God kolere hoe is het mogelijk, dergelijke culinaire stupiditeit...
Nagerecht
Spacecake met zomerfruit en een vleugje sherry
Kijk ons bij de Volkskrant een stoer zijn!
Ik zou zeggen kijk eens hier
Goristus...
Ook een opgezette poezings!
O ja!
Zie hier
Kan het culinair nóg zwakzinniger?
O ja!
Tropisch fruit is uit!
Papaya, die rode cactusvruchten, dat soort spul
Niks meer bij AH en Jumbo
Wel lychee, maar goed...
(Ik vind, als je lychee zo schrijft, dat je dan laitsjIE moet zeggen, maar daarin sta ik alleen)