Zuurkool met paardenvlees
Het recept staat op de 16e
Simpel maar lekker
(Van te voren geschreven want ik zit in Engeland)
Portugese omelet
Zo heet dat in Frankrijk
Niet dat ze het kennen in Portugal
Althans: het is iets wat overal gegeten wordt
Rooster mooi brood
Bak partjes tomaat in olijfolie
Breek er eieren over en maak een soort roerei
Op het brood, p/z en paprikapoeder
Het spek wat onder de zuurkool gaat
Net zolang stoven tot het "weg" is
Champignons met lardo
Bak langzaam en steeds draaiend plakjes lardo uit
(Niet uitbakken tot "doorzichtig"!) Gebruik niet te dun gesneden lardo)
Haal uit de pan
Bak in het vet niet te dunne champignonschijfjes, steeds goed omhusselend
Bak de in stukjes gesneden lardo mee
Kruid met zout en met Tabasco Garlic Pepper Sauce (dat is essentiëel)
Paardenragoût erbij
(Russische winkel)
Ei met tomaat en rookkaas
Rooster mooi brood
Bak tomatenpartjes in olijfolie op halfhoog vuur
Leg ze op de andere zijde, breek er eieren naast en laat nog even op halfhoog vuur
Vuur laag, bedek met plakjes rookkaas, deksel
Laat garen
Serveer met Semmelklöße