Vandaag foto's van inkopen
De 24e tot en met de 26e liggen al vast
24
Pools ingemaakt eekhoorntjesbrood op toast
Petit Chablis
Kipspiesjes uit de frituur, in beslag gemaakt met Diebels Alt
Niersteiner Spätburgunder Rheinhessen 2014
Chocolademousse
Valencia moscatel
Dit is dus, zie trouwens het etiket, gingerbread
Gebruikte het bij stoofvlees!
25
Kaviaar, avocado, room
Laurent Perrier
Omelet met cantharellen gestoofd met marsala
Château Goutte d'Or Blaye 2014
Kersen-amarene roomijs
Malaga
26
Pastrami, Brabants rog
Touraine Bougrier
Runderstoofvlees met Lebkuchen
Château le Bourdieu 2012
Roomijs met morellen die drie jaar op wodka gestaan hebben
Armagnac
Ik dacht eerst Hé, Euroshopper is terug...
Wat hebben we verder in de planning?
Voorgerechten
Wildzwijnham
Platte oesters
Salame spianata calabrese
Zelfgerookte eendenborst
De kippenleverpâté uit Huisvrouwmonologen
Bresaola van Black Angus
Gerookte heilbot
Faux gras (zie hier; alle links hier openen in een nieuw venster)
Hoofdgerechten
Heilbot (verse dan dus; weet nog niet hoe)
Kreeft met oestsers, weet nog niet hoe
Coquilles, weet nog niet hoe
Confit de canard met zuurkool
Konijn met gedroogde pruimen en Leffe brun en pèkèt
Wagyu entrecôte met morilles en wintertruffel (met een Château Bel Air Gloria 2012)
Flammkuchen met spek en zoete ui
Gefrituurde eieren met oventomaten
Ovenschotel Tilsit, aardappelen en uien
Sukadelappen, gevacumeerd, twee weken in de koeling
Nagerechten
La Retorta (zie hier)
En verder ben ik nog helemaal niet, vrees ik
Daar ga ik morgen diep over nadenken...
Doehoei!