vrijdag 28 december 2018

Knack Weekend Culinair



Kastanjechampignons bakken met ui en knof
Later paprika erbij



Twee mailings

Een met de meest gelezen culinaire zaken van het afgelopen jaar
Een met algemene terugblik



Aardige losse recepten


Fazantenkroket zie hier (alle links hier openen in een nieuw venster)

Mosselen Thais zie hier

Asperges Vlaams zie hier
Nou ja, Brabants kan je het ook noemen
Ik vergeet altijd die peterselie

Zalm met grapefruit zie hier

Groenteschotel met kalfsgehakt zie hier

Gistpannenkoeken zie hier

Zweedse kaneelbroodjes zie hier



Mooie koolvisfilets, dat zie je niet dikwijls
Dit van Aldi


Series recepten


De 15 toppers uit de Belse bourgois keuken zie hier
Frikadellen zijn bouletten zijn ballen
De tong ga ik binnenkort maken, het konijn maakte ik gisteren, het koninginnenhapje drie dagen geleden, de stoverij een week geleden en de chocolademousse drie dagen geleden


15 mosselrecepten zie hier
Die Spaanse met chorizo maakte ik enkele keren
Net zoiets als Normandisch, met rookspek (en calva!)


Zeven Cubaanse cocktails zie hier



In een hete oven gebakken


En verder


Marokkaans menu zie hier

Oude appel- en perenrassen zie hier

Wat gaan we schenken? Zie hier

Menu van de week zie hier



Met aioli erbij...



Vanavond zei iemand "Als de Volkskrant in 'Correcties en aanvullingen' ook het werk van hun culischrijvers zou meenemen, dan hadden ze een extra katern nodig"

Woehahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!