"Geachte mevrouw Mossel"
Kent u die nog?
Drie dagen geleden...
Hierboven vandaag gestuurd!
Hieronder hoe het er tot gisteren nog uitzag
En mocht u niet begrijpen waar het over gaat: ik heb voor de kookwedstrijd van Mangiare drie keer een recept ingestuurd, steeds onder een andere naam en steeds met een fantastisch verhaal erbij, en alle drie de keren werd ik uitverkoren
Vergelijk met hoe het er vandaag uitziet op de volgende afbeelding!
Woehahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En zie al die kutrecepten hier
(alle links hier openen in een nieuw venster)
En daar gaan ze een competitie mee maken op 7 december!
Met het Kokkerellende Nijlpaard in de jury!
"Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje in de zaal? Mail dan naar mangiare@ntr.nl en vermeld dat het gaat om de uitzending van 7 december."
Wij hebben al kaartjes, woehahahahahahaha!!!!!
Culinair kan in Nederland echt alles...
Zie die culinaire drol Oudmuis in de Volkskrant vandaag hier
Anderhalve pagina over of tonijn in blik wel jofel is, steeds maar voorbeelden aanhalen van niet jofele tonijnvangst (voor de verkoop van verse tonijn of diepgevroren tonijn!), en Godverdomme niet weten dat tonijn in blik, en verse of diepvries tonijn twee totaal verschillende vissoorten zijn, je houdt het niet voor mogelijk...
(Niet de eerste keer dat deze flater geslagen wordt; in Mangiare, nog voor ze door de Dikke Mossel eruit geflikkerd werd, Jonas Fluit, aka de Schele Hagedis, die Vitello tonnato gaat maken met verse, rode tonijn, in plaats van met blik- oftewel witte tonijn... "Het wordt een beetje een drab", Gristus de culinaire trut...)
(Zie je meteen ook hoe ze met hun domme koppen in zichzelf geloven; live iets gaan koken wat je nog nooit gekookt hebt)
(Ja, ik kan dat wel natuurlijk, maar ja...)
In Nederland kan echt alles op culinair gebied...
Hoor hoe voltallig Mangiare me lof toezwaait over dit recept hier
Te stom om voor de duvel te dansen...
Mangiare, Bouillon, Volkskrant, NRC, noem ze maar op...
Maar wel pagina lange artikelen in de krant (lulkoek), hijgend en blazend op de radio (lulkoek), dikke boeken schrijven (lulkoek), restaurantrecensies (lulkoek)...
Hoor hoe voltallig Mangiare me lof toezwaait over dit recept hier
En dan mijn statistics!
Super stabiel maar steeds licht stijgend
(Ja, na de Kerst zakt het altijd wat in, dat wel...)
Gemiddeld 900+ bezoekers per dag
(Afgelopen maand minimum 837 maximum 1237)
Populairste post van afgelopen maand 445 bezoekers
3108 binnenkomers via verwijzende URLs in de afgelopen 30 dagen
Verhouding Nederland 10, VS 3, Frankrijk 2,5, België 2, Rusland, Turkije en Duitsland 1, Oekraïne en Australië 0,5
(PJ: "Als jij een wijn aanprijst, dan is die de volgende dag hier uitverkocht")
Hoor hoe voltallig Mangiare me lof toezwaait voor dit recept hier
God God God wat een apelullen allemaal bij mekaar...