En dat is de laatste van vandaag.
Werkte als schaapherder, 1995-1997, in Huesca

althans iets ten zuiden van die stad, bij de gebroeders Gabarre

Gaan we in de herfst, als er veel werk is (kudde 600 - 700) met een stel man naar toe. Met de schapen lopen. Er is nog plaats.
Verhaal: Hier.
Over eten nu. Jaarlijkse herdersdag.
Menu.
06.00: Klein ontbijt (koffie, brood, ham en kaas)
08.00: Groot ontbijt (broodsoep; linzen met verse worst en koteletten)
10.00: De slok van tien uur (gebakken lamslever en -hart, bloedpudding, brood)
12.00: Maaltijd (soep met vermicelli; frechura [baksel van brood, bloed, eieren, kaneel en peper])
14.00: Slok van twee uur (kaas, brood en sopavin [oud brood in wijn])
16.00: Middageten (gebraden vlees, salade, brood)
18.00: De slok van de muilezel (worst, brood en "extra wijn")
20.00: Avondeten (soep; groenten met aardappelen; menudo [poten, kop, pens])
Burp.
Uhh, hoe kwam ik zo in ene als herder te werken?
Tsja, vrouw en kind verongelukt, helemaal in de zeik, zwerven...

Nicole

Lowieke