donderdag 17 april 2008

Correctie Eetclub


Jammer, onze fantastische slager gaat binnenkort dicht.
Reden om de volgende Eetclub "Vlees" te doen en het geplande Thais daarna.
Ik bedoel: dan is hij nog open.

Borrelhapjes
Uhh, we repeteren die Bresaola, maar nu dan echt, dus in pekel die met laurier etc. (Bos heeft verse laurier!) gekookt is. Vorige was ook wel goed, maar niet perfect m.i.



Bresaola

Eerste voorgerecht
Carpaccio met gerookte bief van Hooglander.



Tweede voorgerecht (want de vorige keer aten we één voor, twee na)
Gehaktballetjes in varkensnet, gestoofd in Leffe. Luiks..



Hoofd
Varkenshaas (Vechtdal) gegratineerd met die waanzinnig mooie salie-kaas uit Engeland, die we vorige keer bij de kazen hadden. Varkensvlees smaakt perfect met kaas en met salie. Dus.
Daarbij, tsja, krieltjes denk ik, en een simpele salade.



Na
Tsja, zuivel-gerelateerd.
Kersenstruif (daar zit melk en boter in!). Eventueel, als de kersen duur zijn, met pruimen.