Zoete ui stoven met bouillon en rode wijn
resultaat van een dagje Mamamini en zo
Het duurste boek kostte € 1,-
Schweizer Küche
Per streek ingedeeld
Interessant boek
Rösti, Spätzle...
Appenzeller Käsküchlein
Wil het graag maken, maar ja, de spuitzak en ik, dat is geen goed huwelijk
Spätzlimehl?
Knöpflimehl?
Maluns: gebakken gnocchi di patate
Spinazie noedels met Schabziger
Dat is die groene Zwitserse kaas uit die strooibusjes
Maar dan ongeraspt
Ossobuco met citroen
In Italië heb je een sinaasappel variant
Berner uiensoep waar je stijfgeklopte slagroom doorroert
Dörrbohnen
Gedroogde sperziebonen
Dat is ook Gronings en Oost-Fries
Opdrögt bohne
Niet te vreten...
Dik gesneden knof salami op het deeg
Steam cooking
Oosters, dan
"20 groene Nieuw-Zeelandse mosselen, gekookt"
Dat wordt moeilijk...
Veel flauwekul van in sla gewikkelde pakketjes en in prei gewikkelde pakketjes
"Maleise gestoomde forel"
Forel in Maleisië??
"Filet van zeeduivel"
Doe me dat eens voor zou ik zeggen
Proef Zweden!
Ikea dus
Ik heb een enorme lijst genoteerd van allerlei lekkers voor als ze weer open zijn
Bergbraamazijn, brandewijnkaas, bergbraamjam, elandenpasta etc etc
O ja, garnalenkaas spread!
Janssons Verleiding
O ja, een beroemd gerecht
Aardappelen, uien, ansjovis, room
Heerlijk!
"Eggs Benedict op zijn Zweeds"
Flikker op met die flauwekul
Een paar boekjes waarover weinig te zeggen valt
Smakelijk Groningen
Bloedbrood
(Smakelijk!)
Brood bakken van bloed en meel
Najaarsstamppot en Nieuwjaarsstamppot
Zelfde recept...
Blote kindertjes in het groene gras...
The English Kitchen
Een heel aardig boekje met alle klassieke recepten
Maar het overgrote deel besprak ik al eens
Mincemeat, piccalilly...
De Welkokende Vriesche Keukenmeid
Herdruk dan dus
Flauwe verhalen en flauwe tekeningetjes
Koken met Karin
Kerstrecepten
Wat een trut moet dat zijn zeg...