Schupfnudeln
Niet al eerder gepost??
Duitse gnocchi
Wat ik in de planning heb
Op korte termijn dan dus
Kue goyang
Wiebelkoekjes
Indonesië
Je moet met het koekjesijzer wiebelen om de los te krijgen van dat ijzer
Zie hier (alle links hier openen in een nieuw venster)
Uiterst belangrijk: de bovenkant van het ijzer blijft vrij, bij het dompelen in het beslag
Zoniet dan krijg je dat ding never nooit van het ijzer
Mooie velouté
Champignons, doperwten, gekookte ham
Flamri
Franse griesmeelpudding
Deze met chocolade, maar dat moet niet
Zie hier (alle links hier openen in een nieuw venster)
Ik heb ook nog een heel mooi Frans recept liggen van griesmeelpudding met vijgencoulis erdoor
Kan ik ff niet vinden...
Groot verschil met gnocchi
Die Schupfnudeln moet je opbakken in boter
Nog heel wat dingen verder...
Heel mooie kruidkoek
Met oranjebloesemhoning en schilletjes
Met citroenbloesemhoning en cedraat, hoe heet dat ook weer in Nederland
O ja! Sukade
Broodjes met merguez erin
Pistoletjes met een opengespleten worstje erin
Als ik ze in de bakkerij in Frankrijk maak, dan staat het volk in de winkwel altijd om zich heen te snuiven
Pesto calabrese...
Spaanse appelpudding...
Rabarber chutney...
Apple cheese...
Zo kan ie wel weer