donderdag 26 mei 2016

Culi blogs en zo



Roomborstplaat
Lukt nooit...



De culinaire digitale pers zeg maar



Cook's Illustrated


Handige culinaire wegwerpartikelen zie hier (alle links hier in een nieuw venster)

Culinaire trouwgeschenken zie hier

Zelf inblikken zie hier

Kleine gebakjes zie hier



Gebraden kwartels, smekend om gevuld te worden...


Kokswereld


Fleur de sel zie hier

"Natural fonds" zie hier

Bocuse d'Or gelul (links boer Jonnie) zie hier

Free From Food Expo (gaan we heen!)(woehahahahahahaha!) zie hier

Pure C, nog meer shit, zie hier

En het houdt niet op zie hier

Gremoulata is Limburgse Gremolata, zie hier

Slag op de Schelde zie hier



Russische lasagne met gegrilde paprika
Pasta = Lapscha
Vuil lekker...


Diversen nu


Conimex goes thai zie hier

Natuur en Milieu goes beanz zie hier

Van Rungis kan ik niet vertellen waar ze heen gaan, want dat verandert zowat dagelijks, zie hier
Vandaag waren het korenaar asperges (lekker!)

Nestlé in een campagne richting Amerikaanse latino's zie hier



Lontong, in bouillon gekookt


Weekend

altijd de beste


Belgische wijn zie hier

Salades (hebben we die niet al gehad?) zie hier

Borrelhapjes zie hier

Vind je broodje zie hier

Maak je eigen gin zie hier



Kleine mango's voor pickles
Zijn nóg aan de grote kant


Weekend weekrecepten


Zie hier

Limburgse crèmeknoebelkes...


Zie hier

Granité van rode neuzen, hahahahaha
Dat zijn Cuberdons, zie hier
Dat weer zelfs de in België wonende Meneer Watkletstons niet!


Jammer, ik heb er maar twee
Kreeg er drie maar een link werkte niet



Mini champignons
In Duitsland in blik


Tot slot het gebruikelijke slaapmutsje, Foodlog

Kijk, dat zeg ik, Meneer Watkletstons

Zie (Trachet is een andere schuilnaam van Wibo Windrichting) hier

Die vergelijkt eende- met ganzepoten en vind die eendepoten nogal fors

Maar dat zijn geen eendepoten in die Chinese toko culinaire suflul, dat zijn loopeendenpoten! Pekingeenden! Twee keer zo groot als een eend!

Kwaak! Kwaak! Gakgak!