Roomborstplaat
Lukt nooit...
De culinaire digitale pers zeg maar
Cook's Illustrated
Handige culinaire wegwerpartikelen zie hier (alle links hier in een nieuw venster)
Culinaire trouwgeschenken zie hier
Zelf inblikken zie hier
Kleine gebakjes zie hier
Gebraden kwartels, smekend om gevuld te worden...
Kokswereld
Fleur de sel zie hier
"Natural fonds" zie hier
Bocuse d'Or gelul (links boer Jonnie) zie hier
Free From Food Expo (gaan we heen!)(woehahahahahahaha!) zie hier
Pure C, nog meer shit, zie hier
En het houdt niet op zie hier
Gremoulata is Limburgse Gremolata, zie hier
Slag op de Schelde zie hier
Russische lasagne met gegrilde paprika
Pasta = Lapscha
Vuil lekker...
Diversen nu
Conimex goes thai zie hier
Natuur en Milieu goes beanz zie hier
Van Rungis kan ik niet vertellen waar ze heen gaan, want dat verandert zowat dagelijks, zie hier
Vandaag waren het korenaar asperges (lekker!)
Nestlé in een campagne richting Amerikaanse latino's zie hier
Lontong, in bouillon gekookt
Weekend
altijd de beste
Belgische wijn zie hier
Salades (hebben we die niet al gehad?) zie hier
Borrelhapjes zie hier
Vind je broodje zie hier
Maak je eigen gin zie hier
Kleine mango's voor pickles
Zijn nóg aan de grote kant
Weekend weekrecepten
Zie hier
Limburgse crèmeknoebelkes...
Zie hier
Granité van rode neuzen, hahahahaha
Dat zijn Cuberdons, zie hier
Dat weer zelfs de in België wonende Meneer Watkletstons niet!
Jammer, ik heb er maar twee
Kreeg er drie maar een link werkte niet
Mini champignons
In Duitsland in blik
Tot slot het gebruikelijke slaapmutsje, Foodlog
Kijk, dat zeg ik, Meneer Watkletstons
Zie (Trachet is een andere schuilnaam van Wibo Windrichting) hier
Die vergelijkt eende- met ganzepoten en vind die eendepoten nogal fors
Maar dat zijn geen eendepoten in die Chinese toko culinaire suflul, dat zijn loopeendenpoten! Pekingeenden! Twee keer zo groot als een eend!
Kwaak! Kwaak! Gakgak!