zondag 4 mei 2014

Culi online




Weblogs en zo


America's Test Kitchen

Italiaanse paastaart zie hier (alle links hier in een nieuw venster).
Capicola: lees capocollo, een soort coppa. Capicola bestaat ook wel maar het woord wordt minder gebruikt.

Bundt pannen zie hier en dat is tulband of ook wel Gugelhopf.

Pulled pork maar dan dus shredded beef zie hier.

Featherbed eggs zie hier.

Quesadillas zie hier.




Eetsnob

Ribeye en asperges zie hier.

Kip tandoori met bloemkool (huhh?) zie hier.

Recepten-overzicht zie hier.

City-trip Brussel zie hier.




Zest

Ron Blaauw opemnt hotdogbar (eindelijk!) zie hier.

Deense stoofpan zie hier.

Culinair nieuws zie hier en hier.

Marjan Ippel zeurt verder zie hier.

Enorme flauwekul zie hier.




El Mejor Nido

Nestlé mailings aan Amerikaanse Hispanics

Fiesta food zie hier.

Cola-ham zie hier.

Corn bread zie hier.

Recepten voor Cinco de Mayo, vijf mei, Mexico verslaat het Franse leger, zie hier" target="blank">hier

Beef Tacos zie hier




Diversen

Bommels Conserven zie hier.

Slurp zie hier. Eten in Bordeaux!

Fleur de sel (dat komt niet enkel uit Guerande, waarom denkt iedereen dat toch, je hebt ook Mediterraan, en Engels en...) zie hier.

Natuur en Milieu zie hier.

Bijendag zie hier.

Westland Peppers zie hier.





Weekend Culinair

Recepten van de week zie hier.
Witloofroomsoep met Noordzeegarnalen...

Meer recepten van de week zie hier.
Ravioli van rode biet en verse geitenkaas...
En wat een hoop garnalen steeds...

Nog meer recepten van de week zie hier.
Linguine met artisjokken...




Tot slot een slaapmutsje.

Foodlog zie hier.