maandag 7 juli 2008

Uno de enero


Dos de febrero
Tres de marzo
Quatro de abril
Cinco de mayo
Seis de junio
Siete de julio:
¡San Fermín!


Een januari
Twee februari
Drie maart
Vier april
Vijf mei
Zes juni
Zeven juli:
San Fermín!


Het feest van Pamplona...

Hier (alle links in nieuw venster hier). Uhh, kan overbelast zijn.
Klik onder dat schermpje rechtboven op || (linker knop), dat verandert dan in > en als je dat klikt begint het filmpje te draaien. Klik op het meest rechter knopje, dat blokje, voor vol scherm.
Zet wel eventuele TVFM -kaart geluid uit (niet de speakers) en draai het volume flink hoog want anders hoor je niks.
Fout in de site of misschien overbelast: je kan niet terug naar deels scherm (door in het scherm te klikken); Ctrl+Alt+Delete en dan Anuleren kiezen.
Maar hoe dan ook: vreemd filmpje vandaag; de koers werd niet gevolgd maar ze bleven bij een gewonde staan. Bleek mee te vallen.
Wel een dode, maar die is bezopen van een muur geflikkerd.Paar jaar geleden (of misschien beter: "vele jaren flink geleden" hahaha).

Zal er dagelijks over berichten met een foto'tje. Want ik fotografeerde, en liep niet mee. Nee, dat schiet niet op als je maar met een oog ziet en dus geen diepte.

OnTopic now. Eindelijk.Trucha a la Navarra, forel op de manier van Navarra, ook wel Forel Hemmingway, want die at de door hem gevangen forellen zo.
Hier.

Over de dood van Hemmingway doen fabeltjes de ronde. Ik had goede vrienden, Seymour Betsky en Sarah Zweig, beiden overleden, die zeer goed bevriend waren met met H. Seymour kwam H. tegen in New York, op straat, diep in de put. H. kwam van de dokter, "kanker". Heeft zich die avond door de kop geschoten.