Vandaag foto's lambsrack / Frenched rack
Recept zie hier
(Alle links hier openen in een nieuw venster)
(Alle links hier openen in een nieuw venster)
Beetje scrollen
Verschillende kranten over vlees
Short ribs
New York Times
Eigenlijk hebben ze het over het lagere deel, Flat ribs
Platte rib, klaprib
En voor alle duidelijkheid: het artikel ging over ontbeende vier ribs stukken, bereid als bief
Het klapstuk dus
Schrijffouten
Than ipv then
Het wordt gebakken in een gietijzeren pan, maar wel type koekenpan of fors grote braadpan
"Zwart" bakken, samen met tomatillo en lente-ui
Nou, dan eerst maar het vlees erin zou ik zeggen
O wacht, het wordt een "zwart gebakken" lente-ui salsa
Lente-ui en tomatillo in dunnen schijfjes in een kom, met limoensap, z/p
Vlees bruinen en uit de pan
Meer lente-ui en tomatillo, maar nu in stukjes, in de vleespan, en p/z
Blaker, roerend
Komijnzaad (wat fijngewreven)...
Uit de pan en hak de lente-ui en de tomatillo grof
Bij de rest in de kom
Olijfolie, z/p
Snij het vlees
Serveer alles plus koriander, tortilla's, een of andere hete saus, en limoenpartjes
Een bestoft artikel van Smak van Dinter
Vreedzaam en duurzaam kerstdiner
De culinaire hoerenloper...
Enorm popi gelul van een bejaarde zakkewasser
"Anti-verspillingsrestaurant Instock"
Zoervleisj (zoervleis, ja) van paard
Of je ergens nog paardenvlees kan kopen...
Telegraaf
Schäufele
Casselerrib
Uien met kruidnagel erin
Witte wijn, jeneverbessen, peperbolletjes, laurier, ui
Drie kwartier heel zachtjes
Casselerrib erbij
Kwartiertje
Vlees en uien uit
Inkoken
Binden
P/z?
Ui klein
Serveer ui, vlees, saus
Golabki
Poolse koolrolletjes
Trouw
Koolbladeren (maakt niet uit welke) losbreken en blancheren
Uitlekken, nerf eruit snijden
Tomatensaus
Olie, knof...
Tomaatstukken...
Staafmixer...
P/z en suiker...
Andere pan
Olie, ui, knof...
Tomatenpuree...
Koelen
Gehakt kneden met gekookte rijst (3 op 1), geklopt ei, dille, flink p/z
Dan met die ui/knof...
Tomatensaus in ovenschaal
Koolblad, vulling, vouwen, in de pan (uiteinde koolblad naar beneden)
Tomatensaus
Deksel of alu folie
Een uur in de oven
Sheet-Pan Sausage With Peppers and Tomatoes
Sheet-pan = ovenplaat
Washington Post
Prik verse worstjes in
Merguez, verse chorizo, die Italiaanse die hetzelfde heten als ijs, hoe heten die ook weer...
Vet de schaal in
Worst, paprika, tomaat, knof, sjalot, olijfolie
P/z en onder de gril
Roer af en toe om
Je kan ook komijn gebruiken, paprikapoeder, oregano, chilivlokken...
Je kan er tegen het einde ook gekookte sperziebonen op leggen, door olie gehaald, en/of olijven
Strooi er stukjes feta over, vóór het serveren
Geef er ingemaakte pepertjes bij, en/of limoen...
O ja!
Hahahahahahaha!
Zoudt gij niet uit Tollens komen,
O rupsje zonder schromen?
Hahahahahahahahahahahaha!