zaterdag 7 september 2019

Geklungel en gelul




Hierboven die suffe doos van Max
"De kool goed omscheppen!"
Ik zou zeggen Pak dan twee spatels in plaats van dat lepeltje...


Aviko reclame
"Aubergine, dat betekent gekke aardappel"
Aubergine heet in het Vlaams melanzaan, en dat is een verbastering van de moorse naam
En dat werd in West-Europa geïnterpreteerd als mela = appel, en zaan is van insane




Deze suffe doos is van ik weet niet meer welk programma
Die snijdt alles en nog wat, whatever, met een aardappelschilmesje
Die maakt hier trouwens "rattetoej"


En dan die suffe doos van SBS6
Die de hele tijd met d'r wapperende manchetten in het eten hangt...


Smulweb
"2 el tomatenconcentraat van zongedroogde tomaten"
Wat is dat voor enorm gelul?




Of zie die ontsnapte gek van AH
Die snijdt broodjes met een groentemes...
Zie hier
(Alle links hier openen in een nieuw venster)


Of zie die recepten op 24 Kitchen
Allemaal 100% van mekaar overgeschreven
Als er een fout in staat dan staat die meteen in 10 andere recepten...




Of lees die mislukte slingeraap van het Dagblad van het Noorden
Klaas Kaalsma

Die denkt dat een "ervaren kok" met één mes tartaar maakt..

"Ik ken geen ervaren kok die zelf tartaar maakt", de culinaire apelul
"Het is van geen belang of het vlees gehakt of gemalen is", het culinaire veenlijk...

En dan gaat er havermout en ketchup in...




In Spa blíjven ze vliegen...

Zie hier

Zie hier