Kartoffelknödel
Die puntjes, dat is majoraan
Blogs en reclame en dat soort dingen die niet voorbij gaan
Ja, want ik lees de biografie van Couperus, momenteel...
America's Test Kitchen
Wat een gelul. Het beste gereedschap om gasten te onderhouden, Perfect gereedschap voor vakantie-aardappelen, Het beste spul om iets warm te houden, Het beste spul voor organiseren en schoonmaken voor koks...
Nou ja, die Pie baking tools, dat kan.
Zie hier (alle links hier in een nieuw venster)
Allemaal dingen, Paleo en zo, die ik niet kan volgen zonder hoofdpijn, zie hier
Als ik hoofdpijn wil dan bel ik mijn ex wel...
Ja, of ik pak een bandje Mulish...
Meer paleo en ook gluten vrij zie hier
Holiday roasts en Holiday gifts zie hier
Succes ermee...
Gluten vrije kaneelkoekjes, Sugar Steaks, volkoren pannenkoeken, en aardappelen in eendevet wel of niet pellen zie hier
Eet smakelijk
En hier de klap op de vuurpijl
Best equipment voor Gelukkig Nieuw Jaar!, voor Hot Chocolate, voor Best Eggnog, voor Perfect Holiday Cookies, en voor Storing Leftovers.
Zie hier...
Escargots
(Die hebben ze in die Test Kitchen nooit!)
Eetsnob
Kerstrecepten zie hier
Voor 2015!
(Die fazant, zie hier, die is wel aardig, maar waar koop je anijschampignons...)(Op de markt in Nancy)(Ja, dat schiet op...)
(Verder waren het al die recepten die al in de eerste link staan, oordeel zelf)
Foodtube
Cees Holtkamp maakt marsepein zie hier
Holtkamp: altijd goed
De appelflappen van mevrouw Hamersma (als je een advertentie krijgt, gewoon even op verversen klikken, desnoods twee keer) zie hier
Is dat de vrouw van die wijnkletser?
O wacht, niks appelflappen, appelbeignets!
Nou, een waar culinair hoogstandje, dat moeten we toegeven!
"Ik gebruik altijd zonnebloemolie", je zou haast vragen Wanneer...
Die zelf ingemaakte verse groene peperbolletjes
Enorm lekker, verdomd...
Kokswereld
Bottarga van harder zie hier
Bottarga is altijd van harder, en zulke plakken bottarga als op die laatste foto, dan doe je natuuelijk nooit, dat moet flinterdun zijn en moet in olie gelegen hebben...
Er bestaat maar één deugdelijke publicatie over bottarga in het Nederlands, en dat is op dit blog.
Verder lulpraat genoeg, De Dikke voorop.
Skrei kabeljauw (dat heet Skrei), zie hier
Vanilla Venture
"Leverschema" foie gras (hahahahahaha!) zie hier
Ik krijg altijd wat jeuk van die lui.
Het is het allemaal nét niet.
Ze willen wel hoor, maar...
Nieuwsbrief ontvangen?
Zie hier
Lumaconi
Vanalles
Bush's Brothers zie hier
Slurp zie hier
Christopher Kimball zie hier
El Mejor Nido (Nestlé voor nette Engels sprekende Hispano's) zie hier
De Werkbij zie hier
Verse Oogst zie hier
John West / Vis op zijn Best zie hier
Zest Culinair Nieuws zie hier
Pancetta
Weekend
Dat is de beste altijd
Een vegetariër aan tafel, oei!
Zie hier
Mosselen zie hier
Hadden we die al niet gehad? (Ja, of was dat een jaar geleden...)
Eend zie hier
Belgisch wokken zie hier
Eng eten zie hier
Erotische scharrelkip of zo zie hier
Schroefkurk zie hier
Farceren zie hier
Spruitjes zie hier
Dit was aangaande die discussie over of je nou wel of geen stengel van selderij moet gebruiken...
Ik had gelijk, en sommige mensen kunnen daar moeilijk tegen...
Weekmenu zie hier
En nog een hier
En nog een hier
En nog een hier
Kroepoek rawon
Erg lekker
Tapiocameel en in plaats van water ingekookte rawon...
Slaapmutsje
Zie hier