Alle wijnen vandaag tussen de vijf en acht Euro, en werkelijk erg goed
Dit is een wijn uit Parempuyre, niet ver van de Margaux
Niet ver van Château la Lagune ook
Noord-Oost van Bordeaux
Noord-Oost van Bordeaux
Culinaire weblogs en zo
America's test Kitchen
Groente snijden en zo zie hier (alle links hier in een nieuw venster)
Gerei voor eieren zie hier
Gerei voor koken met granen en zo zie hier
Gerei voor knollen en zo zie hier
Iets zuid van Lissabon
Eetsnob
Franse Klassiekers (kookboek) zie hier
"terrine de campagnard" is klets
Biefstuk met truffelboter zie hier
Lijkt me geen goed idee, ik bedoel; dan weet ik wel betere dingen met die truffel
Pasta met zalm en broccoli heeft ie ook. Dat kunnen we zelf wel verzinnen.
Brique de Chèvre sla ik ook over, daar schreef ik laatst zelf over
En pastinaak-aardappelengratin, dat moet je maar bij Vreugdeloos gaan zoeken
Zelfde streek
Kokswereld en Zest zijn wat ingezakt
Beurzen en zo zie hier
Garnalen zie hier
Ippels gaat met d'r benen in het water zie hier
En een kunstig patatje mét, zie hier
Een zuidelijker Bordeaux, uit Targon, Zuid-Oost van Bordeaux
Met die prachtige Romaanse kerk
Weekend Culinair
Dat is de beste
Recepten voor een hele week zie hier
Tartaar van zalm met gember...
Meer recepten voor een hele week zie hier
Konijnenrug met Beaufort...
Nog meer recepten voor een hele week zie hier
Soep met kalfsgehaktballetjes...
En nóg meer recepten voor een hele week zie hier
Een goeie Australiër
Zuid-West van Sidney
Diversen
Slow cooker chicken stew zie hier
Grilled chipotle and honey wings zie hier
Slurp zie hier
Wat een ouwe troep, die snoeischaar...
En dat spoor, dat is een hert
En die truffels (wintertruffels dus) zijn nogal goedkoop
Goed Eten zie hier
Milieu en zo, maar tenminste niet van die hol-ogige gekken of van die culi-duurzaam en lokaal meelopers
Dit is de rooie van die Australische
Prima, maar wel ff wenne...
Maar goed.
Slaapmutsje nog.
Gemengd-ingewikkelde economisch-denken gevoelens zie hier