zaterdag 19 januari 2019

Sterren



We gaan stug door met onze inkopen

Ansjovispasta
Lekker spul!
Geroosterd brood, insmeren, jong belegen kaas
Tomaat bakken, ei erbij...
Op dat brood



Michelinsterren



Een tijdje geleden, toen er die sterrenregen was, keken we naar wat restaurantkaarten
Van die nieuwe sterrententen dan dus

Ik ga er nog eens naar kijken
Alles is van 0 naar 1 ster



Flicka, Kerkdriel


Wat een hitsige shitwebsite
En natuurlijk weer zonder petje op z'n ongewassen kop in de keuken staan te werken

Langoustine met koolrabi
Kalfswang met miso
Steak tartare met radijs
Hoe krijg je het verzonnen...

Laat u verassen door Thomas!
Trekt ie dan z'n broek uit of zo?



Twee mooie prijs-kwaliteit wijnen Aldi


Voltaire, Leersum


Geen website te vinden



De Rozario, Helmond


Geen menu op de website

Wel Een menu met gerechten die gebaseerd zijn op film, muziek, liefde en vriendschap
Daar moeten we niet wezen!

Alleen die vuile kop al!
Zie hier (alle links hier openen in een nieuw venster)




Om korstdeeg mee te mengen
Dat je niet dat gekloot met twee messen hebt


The Millèn, Rotterdam


Pompoen met kaffir
Terrine van hoender met azijnbes
Langoustine met pastinaak
Ravioli met zwammen
Tarbot met codium
Coquille met hennep
Tonijn met karmozijnpeper
Kabeljauw met crosne
Zwezerik met venusrijst
Hertenrug met topinamboer

Flikker op en vreet het zelf!



OenO, Sint Willebrord


Geen kaart op de website

Zoek het dus maar uit



Rode guave
Van binnen rood dan dus




Aflevering 2 zie hier


 
Vanavond een super klassiek Spaans recept

Witte bonen met venusschelpen
(en paprika en tomaat)

Ik kan namelijk wél koken