We gaan stug door met onze inkopen
Ansjovispasta
Lekker spul!
Geroosterd brood, insmeren, jong belegen kaas
Tomaat bakken, ei erbij...
Op dat brood
Michelinsterren
Een tijdje geleden, toen er die sterrenregen was, keken we naar wat restaurantkaarten
Van die nieuwe sterrententen dan dus
Ik ga er nog eens naar kijken
Alles is van 0 naar 1 ster
Flicka, Kerkdriel
Wat een hitsige shitwebsite
En natuurlijk weer zonder petje op z'n ongewassen kop in de keuken staan te werken
Langoustine met koolrabi
Kalfswang met miso
Steak tartare met radijs
Hoe krijg je het verzonnen...
Laat u verassen door Thomas!
Trekt ie dan z'n broek uit of zo?
Twee mooie prijs-kwaliteit wijnen Aldi
Voltaire, Leersum
Geen website te vinden
De Rozario, Helmond
Geen menu op de website
Wel Een menu met gerechten die gebaseerd zijn op film, muziek, liefde en vriendschap
Daar moeten we niet wezen!
Alleen die vuile kop al!
Zie hier (alle links hier openen in een nieuw venster)
Om korstdeeg mee te mengen
Dat je niet dat gekloot met twee messen hebt
The Millèn, Rotterdam
Pompoen met kaffir
Terrine van hoender met azijnbes
Langoustine met pastinaak
Ravioli met zwammen
Tarbot met codium
Coquille met hennep
Tonijn met karmozijnpeper
Kabeljauw met crosne
Zwezerik met venusrijst
Hertenrug met topinamboer
Flikker op en vreet het zelf!
OenO, Sint Willebrord
Geen kaart op de website
Zoek het dus maar uit
Rode guave
Van binnen rood dan dus
Aflevering 2 zie hier
Vanavond een super klassiek Spaans recept
Witte bonen met venusschelpen
(en paprika en tomaat)
Ik kan namelijk wél koken