Gefrituurd vers palmhart
Wáááánzinnig lekker...
Het culinaire web maar weer eens
America's test Kitchen
Thanksgiving cooking zie hier (alle links hier in een nieuw venster)
Black Friday shopping zie hier
Holiday Cookies zie hier (Wat zullen we nou weer eens verzinnen...)
Top Gift Ideas zie hier
ATK Radiogram zie hier
Schorseneren...
Eetsnob
Rijst met paksoi en garnalen zie hier
Een recept voor gestoofde runderwang laat ik weg want dat is nul spectaculair
Hoofdgerechten met vis zie hier
Wat boekerecensies (Franse Klassiekers, Larousse voor de Thuiskok), dat laten we ook liggen
En Konijn in bier, zie hier, dat rijmt, dat is nou ook niet bepaald wereldschokkend
En Marokkaanse wortelsoep, zie hier, dat is meer iets voor Yotamp Vreugdeloos
Het boert wel achteruit, Eetsnob...
Heel raar maar best lekker
Spiezen van schijven Semmelknödel, courget en Feta
Kokswereld
Sterren, zie hier en zie hier
Geen lulverhaal iig, en of de voorspellingen klopten geen idee, want die sterren interesseren me gene ene ruk
Zie ook hier en hier
Kokswinkel zie hier
"Rungis" zie hier
Antilliaanse stokvis in de week
Geen zoutevis dus!
Vanalles
Conimex kan ik niet laten zien want die willen niet dat je naar ze linkt
Doen wel meer raar; "Welke winkels verkopen uw Kerrie djawa?" -"Dat mogen wij niet zeggen"
El Mejor Nido, latin-american (Nestlé) Thanksgiving kalkoen zie hier
Oyster Bar zie hier
Flan de Turrón zie hier
Spaanse ham zie hier
Verse Oogst zie hier
Taartbodem zanddeeg met bessengelei
Wachtend op de Crème anglaise vulling...
Weekend
De beste van alle
Waar komt uw wild vandaan?
Zie hier, nou ja, wat d'n Belgiek betreft dan
Snacks zie hier
Kinderen maken chocopasta zie hier
Masterdiploma pizza zie hier
Aardpeer-recepten, als u zo nodig moet, zie hier
Spruitjes zie hier
Ik zag trouwens bij AH Flower sprout, "een kruising tussen spruitjes en boerenkool"
Net zoals die paarse spruitjes van laatst op mini rode kooltjes leken, lijken deze op mini boerenkooltjes
Miso zie hier
Tomatenjam, draaizeef
Weekrecepten van Weekend nu
Zie hier
Carpaccio van langoustines...
Zie hier
Witloofbladeren met krabsalade...
Zie hier
Daar zit een foutje in; een stukje is hetzelfde als de vorige
Geroosterde uien met ahornsiroop...
Gegrilde gekookte ham, geroosterde paprika en somen
En na die warme zuiderburen met hun fantastische recepten: ter afkoeling de culinaire Neanderthalers, de geborneerde eigen-kruisknijpers en andere kookzieke ijstijders van
Foodlog
Goji-bes is wél superfood, zie hier
U kan weer rustig gaan slapen!
Trachet ontdekt weer wat, zie hier
Een enorm gehijg en geblaas, maar smaak? Daar horen we niks van
(Gelukkig eigenlijk maar, want die Turkse wijn is niet te zuipen; die wijn heeft alles wat bot en grof is)
(De week erna ontdekt ie kiwi's...)
(En de week daarna ontdekt ie heek; "Het buikvlies is zwart", Jezus, dat is het van meer dan de helft van de zeevis...)
En moet je dit kwaakhoofd zien hier
Er bestaat geen enkele plek in Nederland waar je relatief zoveel kant en klaar spul vindt als bij Ekoplaza
Godgodgod wat een stumperds allemaal bij mekaar...
Varkensschenkel
Lekker hoor!
Snel gaar
Ik zag trouwens dat het nieuwe boek van Yvet Retteketet al geramsjt wordt op Marktplaats
Food Note Book zie hier
(Ronk! Ronk! Ronk!)
(Er zit een gat in je uitlaat! Wat zeg je? Er zit een gat in je uitlaat! Sorry, ik kan je niet horen, er zit een gat in mijn uitlaat!)
Allemaal volk wat dat van Sinterklaas kreeg
"Wat moet ik dáár nou mee?"
Niet gek natuurlijk dat ze dat denken
Een kookboek wat leeg is, want de recepten moet je er zelf in schrijven...
Nou ja, ze heeft dus enige zelfkennis gekregen, dat weer wel...
(Er schijnt trouwens van haar kookboeken een grote letter luisterboek uitgegeven te gaan worden, "Koken met gebarentaal", bewerkt door Liedewij Liplezer)