woensdag 29 mei 2013

Post



En die post afgewisseld met inkopen.
Mij lijkt dat dit een mostarda (zie verderop) achtige jam is.
Maar ja, er zit ook aceto balsamico in...
Vijgen en kaneel en mosterdzaad, dat is zeker.

Knack

Weet hoeveel je eet hier (alle links hier in een nieuw venster).

De Franse Dikke begint een restaurant hier.

Veel culinieuws hier.
O wacht, daar staat die Dikke weer...

Het befaamde Knack weekmenu hier.

Zee van Smaak hier.


Bulgaarse pikante saus.
Wel lekker.
Zie trouwens hier.

Amerika

Beer can chicken hier.

Gegrilde kreeft hier.

Burgers hier.

Testing hot dogs hier.


Ze zijn er weer!

Diversen

Slurp hier.

De Stiekeme Vegetariër hier

Verse Oogst (groenten) hier.

Vis uit blik hier.

De Werkbij hier.


Bulgaarse wijn.
(Villa Janboel?)
Gaan we proeven!

Jumbo

Iers vlees wedstrijd hier.

Hollandse (foei; Nederlandse) biefstuk hier.

Gratis vleesvervangers hier.


Lekker spul (Jumbo), al moet je goed de olie erdoor roeren.
Anders is het te plakkerig.
Heel fijne smaak...

Eetsnob

Entrecôte / paddo's hier.

Vegetarische chips hier.

Currypasta maken (leuk!) hier.


Daar is ie weer.
Zoek eens op roasted pork mostarda.
Gaan we maken!

Foodblogs en -mailingen

Foodies hier.

Zelf pizza bakken ("Zelf kamperen") hier.

Mayo hier.

Kampioen oninteressant gelul hier.


Enorm lekkere Bulgaarse rozenbottelgelei.
€ 0,60...

Zestz

Koekuitsteekvormen hier.

Geef-café hier.

Nieuws hier.

Food-events hier.