woensdag 8 mei 2013

Paddestoelen en inkopen



Rice flakes, flattened rice, beaten rice
Nooit gezien en het bevestigt weer mijn theorie dat je bij elke Turkse winkel wel wat vindt wat je niet kent.
Zie hier (alle links hier in een nieuw venster).
Dat kan je dus zó in de soep of in de saus strooien.

Culi-links

Uit dat paddo-boek van laatst.
Zie hier.
Veel recepten!

Paddo's
* Zie Mallorca hier.
* Zie Frankrijk hier en hier.
* Zie Illinois hier.

Echte paddo's
* Zie hier.


Sardines á l'ancienne
Dank X!
Paddo-kweek
* Zie hier.

Paddo-verkopers
* Zie hier.
* Zie hier.
* Zie hier.

Bio groenten
* Zie hier.


Weer zo'n rare Bulgaarse pasta...

Zelf paddo's kweken
* Zie hier.
* Zie hier.
* Zie hier.
* Zie hier.

Restaurants
* Zie hier.


Sirene
Bulgaarse kaas
Zie hier.

Recepten-sites
(geen specificatie: recepten iha)
* Zie hier.
* Zie Frans hier.
* Zie hier.
* Zie hier.
* Zie Kikkoman hier.
* Zie Gezond hier.
* Zie hier.

Aziatische recepten
* Zie hier.
* Zie hier.
* Zie hier.
* Zie hier.


Pijnboomsnoepjes.
Dank X!

Paddo-recepten
* Zie hier.
* Zie hier.
* Zie hier.

Culi-sites
* Zie hier.
* Zie hier.
* Zie hier.
* Zie hier.


Le Pastor (rare naam)
Kaas uit de Jura.
Lekker!
Romige borrelhapjekaas want wat zout.

* Beuwark hier.
* en Tsja... hier.