zondag 5 mei 2013

Mangiare!











Dag Maarten. Dat was een leuk idee, dat Mangiare! (aangehaald op jouw post). Ik vind Petra Possel een leuk mens, of ze nou over kunst, cultuur of eten praat.
Ik hoorde dus iemand vertellen over zijn aardappelpuree: aardappels gekookt met knoflook en laurierblad, later laurierblad weggegooid en knof door de puree gestampt. Ze vonden, als ik het goed gehoord heb, prei soms lekkerder erbij dan asperges. Enfin, ik heb dat allemaal in huis en was al op sinds 6 uur vanochtend en ik kreeg honger. Met heel veel roomboter heb ik die puree met knof gemaakt, prei ook in half boter half olijfolie. Schelvisfilet (tegenwoordig mijn favoriet) erbij en ik heb “tegen God aan zitten eten”, heerlijk, heerlijk!
Ik had een klein kladsje voor de hond bewaard en die zit nu met een paar grote ogen zijn bek af te likken.
Leuk programma hoor.
Ik ga naar buiten. Groet, Loek.