donderdag 31 januari 2013

Volkskrant














Ik heb weer het hele park lang achter mijn hond aan gerend, hij had weer eens ergens gelezen "loopse hond zoekt verkering met mannetje, hoge leeftijd geen bezwaar". Een streep en een stofwolk en hij was weg, die oude lummel. Hij hoort of ziet niets meer.

Maarten, ik heb al eens geprobeerd om dit fotootje hierboven aan je op te sturen."Behorend tot de oude rassen", zoiets sprak de kweker heel lang geleden.
Die roos is zo groot als een kleine bloemkool, en geurt!!
















Maarten, weet je dat ik de Volkskrant ongelezen laat?  Ik vind het een saaie krant. Als je zou zeggen “Stoffeerder zijn is geen vetpot, en juich dan toe dat ze in hun vrije tijd 'een blaadje' maken”, dan zou ik je geloven.
De eerste twee kranten heb ik ingekeken en daar heb ik commentaar op gegeven, en de rest gebruik ik om mijn verf op te zetten. Ik geef niets om die columnisten en die kookrubrieken. Die bijlage van afgelopen weekend, waar ik mijn koffiemokken op zet, die heb ik nu speciaal voor jou even ingekeken, en die vind ik onsmakelijk en “terug in de tijd”. Moeizaam bij elkaar geraapte uitgekauwde droefheid. Mijn oordeel is gebaseerd op doorbladeren en hier en daar een zinnetje lezen. Ik vraag me af of iemand daarginds lol in zijn werk heeft.

Groeten, Loek