Vandaag weer inkopen
Groene aubergine
Ook wel Diakatou
De West-Afrikaanse wilde aubergine
Smaak lijkt op antroewa
Smaak lijkt op antroewa
De culinaire pers dus maar weer eens...
America's Test Kitchen
Gerei voor koken met vis zie hier (alle links hier in een nieuw venster)
Gietijzer gerei zie hier
Paleo shit zie hier
Bamboe blad
Net als lotusblad om spul in te wikkelen en dan te stomen of zo
Kokswereld
Vroege (of: steeds vroegere) asperges zie hier
En de Dag van de Asperge hier
Consumptieve techniek, Gristus, zie hier
River Cruises zie hier
Ik dacht dat dat speciaal voor bejaarden was...
Witlof bitter? Zie hier
Koks-tekort zie hier
Tapas zie hier
Veel verstand hebben ze niet want Croquetas de bacalao zijn geen kabeljauw kroketten maar bakkeljauw, bacalao kroketten
Venray gaat culinair zie hier
Kookwedstrijd Slag op de Schelde zie hier
Ja!
Eindelijk heb ik er een gevonden!!
Rungis
Zie Platte Gert hier
"Uit de Provans"
"Lijm" (lime)
"Keur de buf" (cœur de bœuf)
De Vijf Seizoenen zie hier
De links kloppen van geen kanten
Dit hier zou over Blauwe Ron moeten gaan maar het gaat over asperges
Sapje zie hier
Doerian snoepjes
Een jochie van vijf zei Het is lekker en ook vies
Varia
Conimex
Zie hier
Siciliaanse delicatessen
Zie hier
Italian style Valentine
Zie hier
De Werkbij
Zie hier
Westland Peppers
Zie hier
Toscaanse ham
Vrij droog maar dat is heel mooi!
Een hele intense smaak, richting gedroogd vlees, maar ook een bovensmaak van bos en paddenstoelen en zo
(Ik lijk wel een wijnluller...)
(Ik lijk wel een wijnluller...)
Morgen deel 2!