Foto's vandaag: Kuifje auto's
Dank PJ!
Culinaire blogs en zo
America's Test Kitchen
Salt baked potatoes met rozemarijn en knof zie hier (alle links hier in een nieuw venster).
Lamsbout met knof en rozemarijn zie hier.
Tosti Gruyère bieslook zie hier.
Groene asperge met shiitake zie hier.
Cursus kippensoep maken zie hier.
Musée Hergé, de winkel
Museum zie hier
Eetsnob
Kropsla zie hier.
Gerookte geitenkaas zie hier.
Dat "gesmolten" moet je lezen als Schmelzkäse, Processed cheese. Wij hebben daar geen woord voor. Dikke smeerkaas zeg maar.
Zest
Ook af en toe een beetje gezeur alla Foodlog
Culinair nieuws zie hier.
Meer culinair nieuws zie hier.
Nog meer culinair nieuws zie hier met het boek van Janneke Vreugdepeen prominent op de voorgrond.
Onbekend merk uit 1930
Kuifje in Amerika
Weekend Culinair
Veruit de beste
Reclame, dat wel...
Zalmsalade met rode grapefruit zie hier.
20 aspergerecepten zie hier
Barbecue, techniek en tifg recepten zie hier.
Fantastisch weekmenu zie hier.
Nóg een fantastisch weekmenu zie hier.
Dat is die remmende 2CV, waarbij Jansen en Janssen met hun kop een deuk in het dak duwen
Type ontwikkeld in 1949, het uiteindelijke type
De Zaak Zonnebloem
Type ontwikkeld in 1949, het uiteindelijke type
De Zaak Zonnebloem
Diversen
De Spaanse Winkel zie hier.
Slurp zie hier.
Die cannelés (niet cannalées) zijn gebakken in die vieze kunststof vormpjes, en daarom zijn de wanden geel in plaats van bruin, en de toppen verbrand.
Maar ja, zo'n vormpje kost € 35,-...
Bouillon nieuwsbrief zie hier.
Kokswereld (asperges) zie hier.
John West zie hier.
Onbekend merk (Ford?), 1930
Kuifje in Amerika
En dan nu het slaapmutsje,
Foodlog,
dus dat kunt u overslaan.
Oeioeioei zie hier.
Vreselijk! zie hier.
Hier lig ik nou echt wakker van zie hier.
Simca Aronde taxi 1940
De Zaak Zonnebloem