donderdag 2 augustus 2018

Hygiënecode




Ik had het er al kort over

Wat een gelul...



Shoarma en döner

"Maak het mes minimaal een keer per 2 uur grondig schoon"
Hahahahahahahaha!

"Snijd op het einde van de dag het onverhitte deel van de döner af en gooi dit weg"
Hahahahahahahaha!



Adzukibonen, grotere(!) soort


"Draag lang haar in een staart of opgebonden"
Ik zou zeggen Bedek elk haar met een petje of een netje, vooral die vuile bruine hipsterbaarden

"Draag eventueel een latex handschoen over de verbonden wond"
Ik zou zeggen Draag altijd een latex handschoen over de verbonden wond

"Ga zonder merkbare lichaamsgeur aan het werk"
Overal staat bij de instructies een apart kader "Hoe kan ik deze basisvoorwaarde bewaken?"
Hier niet...

"Ziekten die u moet melden: salmonellose, STEC, campylobacter, hepatitis, tyfus, paratyfus, dysenterie, buikgriep, en cholera"



Christmas lima bean


"Maak alle ruimten inclusief toiletten na gebruik zo snel mogelijk schoon"
Is de redactie van dat verhaal van Mars getrokken of zo?

"Reinig deuren, vloeren en wanden zo vaak dat ze niet onnodig vuil worden"
Wat is dit voor orakeltaal

"Zorg dat alle vaat na het afwassen zichtbaar schoon is"
Wat dacht je van Zorg dat het werkelijk en volledig schoon is?

"ongedierte draagt ziekten met zich mee in uitwerpselen"

"Bij last van ongedierte moet u elke dag de zichtbare sporen verwijderen"
Ik zou zeggen Verwijder het ongedierte



Griekenland: Fasiola gigades
Frankrijk: Soissons


"In een mobiele bedrijfsruimte [foodtruck] moet u zorgen dat er maatregelen zijn genomen om besmetting van plafondconstructies en muren[sic] tegen te gaan"

"Controleer elke partij sushirijst 30 minuten na het aanzuren op de pH"
Ja! Dat doen ze! Hahahahahahahaha

"Bewaar sushi maximaal 2 dagen"
Gadverdamme!

"Presenteer sushi maximaal ongekoeld 2 uur voor directe consumptie"
Gadverdamme!



Friese woudbonen