zondag 23 maart 2014

Culi blogs



Dried bean curd, puntpaprika
Enorm lekker was het
Die tofu gemarineerd in rijstwijn en vijfkruidenpoeder


Inkomende mail zeg maar


America's test Kitchen

New Orleans beignets zie hier (alle links hier in een nieuw venster).

Varkenshaas met esdoornstroop zie hier.

Connecticut Steamed Cheeseburgers zie hier.

College over Spanakopita zie hier.

Corned beef en kool zie hier.

Groenten-risotto (paddo's, asperges, doppers) zie hier.



Garden eggs
(eggplant!)


Eetsnob

Ligt weer eens plat


Kokswereld

Glasaal zie hier.

Escargots zie hier.

Link naar de Tapasclub (niks club, handel) zie hier.



Hasselback aardappelen


Weekend Culinair

Fantastisch weekmenu zie hier
en hier
en hier
en hier.

Popcorn hier.

Ontbijt wereldwijd zie hier.

35 salades zie hier.



Lamshart, schapenhart
Moeder en kind


Zest

Beste Baguette zie hier.

Kookles op elke school zie hier.

Grote shit zie hier



Eetsnob

doet het weer.

Mie met kip en paksoi zie  hier.

Eetsnob

ligt weer plat...



De knolvormende Oost-Indische kers


Diversen

Slurp zie hier.

El Mejór Nido (Nestlé voor hoger ontwikkelde Spaans sprekende Amerikanen die toch Engels willen lezen) zie hier.

Natuur en Milieu-gezeur hier.

Vanilla Venture, het bedrijf wat tegenwoordig met grote regelmaat door Bouillon in de reet geblazen wordt, het bedrijf waar je iets van € 5,- bestelt en de afhandelingskosten en porti dan € 9,- bedragen zie hier.



Stokvis van de Surinamer
Is om de 10 cm.ingezaagd.
Geen slecht idee kwa weken, als je het althans vrij snel gaat gebruiken want anders droogt het daardoor sneller uit
Ligt nu in de week
Kwaliteit: goed


Tot slot, voor het naar bed gaan.
Dat je lekker kan slapen.

Foodlog!

* Gezond, daar is ie weer, zie hier.

* Gerommel met vlees, daar is ie weer, zie hier

* Gezond (wordt vervolgd, bent u er nog?) zie hier.

* Gerommel met vlees (wordt vervolgd, bent u nog wakker?) zie hier.



Strozzapreti: priesterverstikkers
Omdat het zo lekker is