zaterdag 11 oktober 2008

Eergisteren


160 bezoekers. Waw.
Heb nu 54% score via zoekmachines (Natural oftewel Organic SEO, gevonden worden zonder dat je ervoor betaalt, Search Engine Optimization, goed ingerichte site dus, score was eerder ± 33%). En verder direct score 25% (intiepen adres) en via links op sites 20% score (dus dat kan NRC niet zijn, ik bedoel: daar zette ik enkele dagen geleden een link op).

Marieke: wees wijs en denk aan mijn Natural SEO adviezen (naam van plaatjes, tekstueel etc.). Natuurlijk kan ik de hand aan de pols houden en uw posts optimaliseren, maar dan moet ge wel een kopie van het origineel bewaren en later vergelijken met mijn geoptimalizeerde versie. Om te leren...
Ben overigens in Google Analytics gedoken (je hebt toch de inlog etc.?) maar ik kom er niet uit, niet waar dat plotselinge bezoek in ene vandaan komt.
Kijk, als je op Top Keywords kijkt dan zie je kweeperenjam. Eetclub, rode spitskool en flespompoen. Dus daar komt het zeker niet vandaan.

Het leven is geen lolletje (zo sprak laatst K.L. Polletje).
En dan moet ik ook nog morgenvroeg om half zes op voor de Formule 1. En morgenavond om een uur of tien naar een feest van deze tiepes (nieuw venster, als Blogpot tenminste wil meewerken...).


Beggar's Row

Over SEO gesproken Marieke: dit plaatje heette Beggars-Row-Group. Daar maakte ik van Beggars Row holt zuidhorn. Ik bedoel: richting Holt, niet richting dit blog. Maar je begrijpt wat ik bedoel.
Uhh, accenten en hoofdletters kan je dus weglaten. Misère: misere.