vrijdag 1 september 2017

Culiblogs en zo



We hadden een salami proeverijtje
Allemaal heel jonge salami
Hierboven Abruzzese
Pikant
Nou, in de Abruzzen is dat veel pikanter
Maar dit is heel redelijke worst, ook al door de heel fijne maling
Het lijkt op het zicht wel ossenworst


Mail



Bush's Beans News zie hier (alle links hier in een nieuw venster)


Curry met groenten van Conimex zie hier


De Spaanse Winkel heeft weer nieuwe producten; zie hier


Eetsnob: wat een gearriveerde shit, zie hier


Natuur en Milieu zie hier


Multiculturele kwaak van Kokswereld zie hier


Westland Peppers nieuwsbrief zie hier



Campagnolo
Middelfijne maling (grof dus), knof
Heel redelijk


Recepten van Knack


Spinazieschelpen zie hier


Sperziebonen zie hier


Couscous zie hier


Watermeloen zie hier


Courget met Comté zie hier


Carpaccio van appel zie hier


Witte bonen zie hier


Jam zie hier


Kip zie hier


Kokosrotsjes zie hier



Casereccia
Met vino cottto, en gerookt
Lekker!


Weekrecepten van Knack


Onder andere Sinaasappeltaartjes met walnoten zie hier


Onder andere tomatensoep met scampi's zie hier


Onder andere duif met kriel zie hier


Onder andere Zeewolf onder tomatenkorst zie hier
Het begint daar ook wel wat te verkleuteren trouwens
Pan con manchego y tomate staat er voor de derde keer in deze maand
Quinoasalade met groene groenten...
Gezonde pepernoten...
Burgers van rode biet...
Havermoutkoekjes...
Het lijkt Trut Vreugdeloos wel...


Onder andere broodpudding met rozijnen zie hier


Onder andere kip aan het spit met appelmoes en frieten zie hier


Onder andere risotto met courget en pangrattato zie hier


Onder andere mihoen met rundvlees en groenten zie hier



Milano
"Zoet en mager"
Klopt, en verder geen commentaar