Inkopen weer vandaag
Rijstevlaai
Banketbakkerij Broekmans, Venlo
Nooit zo'n luchtige geproefd...
Eerste aflevering zie hier (alle links hier in een nieuw venster)
[Hier is in ene een stuk weggevallen; als ik het terugvind dan zet ik het er nog bij]
Chocolaterie Rousseau, Venlo
Handgemaakt!
Parool, donderdag
Adobo
Een werkelijk nergens op slaand lulverhaal
Domheden als "gedroogde chipotle"
Dat is gerookt dus dat kan enkel gedroogd zijn
Acho [lees Ancho] peper
Dat klopt niet, dat moet Guajilla zijn
Niks korianderzaad, niks piment
Droge pepers roosteren "zodat ze zachter worden", Gristus wat een gelul...
Dan moet je die pepers in flink water koken, de culinaire aapmens...
Goed recept zie hier
"Toast the chilis until fragrant", niks "zachter"
Wat het is?
Al sla je me dood
Moet nog proeven
(Bij Œufs en gelée, lijkt me)
NRC
Confit van zeeduivel
Overgeschreven uit een boek
Lulverhaal
AD vrijdag
Kippaté met walnoten
Kip hakken, p/z, "Italiaanse kruiden" (merk Ik Kan Niet Koken)
Geweekte abrikozen erdoor
(gehakt, mag ik aannemen?)
Terrine, speklapjes, kipspul, levertjes, kipspul, walnoten, kipspul, dichtvouwen, Au bain marie in de oven
Ex gelul van Giphart over frikandellen maken
Dat ligt op de markt als Verse knoflook...
Volkskrant
Vegetarische kersttaartjes
Flikker op met je vegetarische kersttaartjes Godverdomme
Kook met ei, met tofu, met kaas, met seitan vegetarische suftrut...