woensdag 24 augustus 2016

Reisje



Het lukt allemaal,

met die laptop, tsjonge...


Ben een  paar dagen weg

Waarheen zeg ik niet want dan kan ik met al die fans niet rustig eten...


Vanavond eten in het restaurant van het hotel, schijnt erg goed te zijn
Kalfs ossobuco,  parelhoen filet en cheesecake


Drink nu een uitstekende witte wijn uit Alentejo, Terras dUva Branca
Alentejo: aan de andere kant van de Taag
(Overijssel, Trastevere, Outremanche)
Mooi tussen fris en vol

Dronk ook een Rueda Casamaro
Zacht werd het genoemd
Behoorlijk vol maar inderdaad aan de zachte kant, ik weet niet precies hoe dat uit te leggen
Niet zo mijn smaak



Het was hier marktdag
Reine Victoria is er weer!
Fantastisch voor chutney!


Interessant recept van Felix in de Telegraaf

Indisch
Voor bij nasi

Kip in boter

Snij kipfilet of dijvlees in plakjes
P/z en iets nootmuskaat

Vijzel ui, lombok, gemberwortel (en knof ja!)
Eieren kloppen
Vijzelspul erdoor werken

Lapjes door die ei etc.
Bruin bakken in Ghee
Uit de pan

Pan afblussen met bouillon
Kruidnagels, koken, binden met beschuitkruim

Kip nagaren




Felix bakt dus in Ghee, maar zegt hij dat kan ook in rauwmelkse boter

Nooit gezien...