"Deeg" voor Rotolo
Zie het recept gisteren, oftewel hier
(Alle links hier in een nieuw venster)
(Alle links hier in een nieuw venster)
De commerciële culiblogs zeg maar
America's Test Kitchen
Veiligheid in de keuken (zeer Amerikaans) zie hier (alle links hier in een nieuw venster)
Kalkoen-gereedschap zie hier
Gereedschap voor pie-bakken zie hier
Het deeg zeven keer door de pastamachine op de breedste stand gehaald
Dan is het echt deeg
Dan is het echt deeg
Eetsnob
Prik Nam Pla zie hier
Wild zwijn (rijmt op) rode wijn zie hier
Tartiflette (heerlijk!) zie hier
Maar met Pecorino? Dan toch zonder verder enig zout
Ik zou eerder zeggen l'Etivaz (dat is er nu!) of Salers (dat is er nu!) en eventueel ietsje zout
Of anders maar, als het zo nodig Pecorino moet zijn, Pecorino dauno
Een hele zwik hoofdgerechten met vlees voor de Kerst zie hier
Maar ik wil ook vis en kaas en ei en tofu hoor!
Het deeg (althans een deel) steeds door de pastamachine
Steeds een tandje smaller
Kokswereld
Librije eerste in Lekker zie hier
Interessant!!
Just Cook It (herfst) zie hier
Tonkabonen zie hier
Gorinchem goes culi zie hier
Vulling er op
Lid worden van het Koksgilde? Zie hier
Gault Millau zie hier
Bib Gourmands zie hier
Macarons met ijs zie hier
Dichtgerold
Foodlog
Een bloemlezing deze keer
En zeg na lezing eens eerlijk: kan het allemaal onnozeler, puberaler of van-de-grachtengordel-pot-gerukter?
Trachet Ontdekt, dat is een vaste rubriek
Die man (dezelfde kletsmajoor als het pseudoniem Meneer Wateetons) ontdekt steeds weer dingen waar u en ik al 20 jaar mee koken...
Eekhoorntjesbrood! Wow! "Gewoon van de markt!" like waw man! Zie hier
Opa Winfried Word Weer Vet zie hier
Zwakko Foodlog laat Zwakko Kleuter Woutwijk een potje vechten met Zwakko Broekbaard, zie hier
Hahahahahahaha! In het land der blinden is eenoog koning, maar in het land der culinaire mogolen is de Culinaire Jostiband koning...
Alweer een ("terecht"!) vergeten groente! Zie hier
("Terecht vergeten groente" zie dit juweeltje hier!)
Membrillo zie hier
Zo kennen we ze weer, de Jonassen en de Walvis, de Yvette Retteketets, Vreugdelozen, Hoepels en andere Broekbaarden: hijgend en blazend over iets schijven, maar precies weten hoe het heet, hoe je het schrijft, nee, tot zover strekken onze capaciteiten niet...
Het wás al zo erg, en nou komt die proletenkop er ook nog bij! Zie hier
Ik bedoel: als je je harses op een hele zwik producten in de supermarkt laat zetten, dan ben je toch een omhoog gevallen proleet?!
Voorpaginanieuws! Stop press!!
Zie hier
Die Vegetarische Truus van Wakker Dier in de zeik zie hier
Inpakken
(Theedoek is al 100 keer uitgekookt geweest natuurlijk...)
Vanalles
Slurp! zie hier
Dit is de laatste keer geweest dat ik naar die marketingwijnbouwer link, de ordinaire reclameschreeuwer met zijn uilezeik-wijn...
ATK Radiogram
Zie hier
Conimex zie hier
Die Zwei Brüder zie hier
En bedenk dat ze minstens een soort of 20 vis hebben liggen altijd, die zo krakend vers is dat je verwacht dat ze zullen opspringen...
Opbinden
Pompoen zie hier
Natuur en Milieu (wat minder erge zeikerds dan Wakker Dier en de PvdD) zie hier
De Werkbij zie hier
Friet-tortilla (dat verzon ik al 40 jaar geleden) zie hier
Koken
Weekend
De beste altijd
Wijn proeven zonder de kurk er af te halen
Zie hier
Superfoods, het gelul houdt niet op, in België lopen ze wat achter gelukkig, maar ze zijn er ook niet bepaald zo onnozel als hier
Zie hier
En Quinoa het er gewoon kinOwa, en niet kIEnwa zoals bij die enge vegetarische potten hier
Paddestoelengerechten zie hier
Kaas verslaaft? Zie hier
IJskast zonder elektriek (zeggen ze daar) zie hier
Dit was die rechtse (zie vorige plaatje), de minst mooie
De andere twee (mooie) waren voor een etentje de volgende dag
Maar op je bord valt deze mee
Zie volgende foto
Pad Thai, daar hadden we het toch net over toch?!
Zie hier
Botersushi zie hier
Kaasfondue in pompoen zie hier
Maar waarom? Dat kan alleen voor de mooi zijn, en wat doe je met de pompoen?
De meest verslavende voedingsmiddelen zie hier
Gelul!
Goede wijn hoort bovenaan te staan!
Brood langer vers zie hier
Weekmenu's
Zie hier
Kabeljauw met preistoemp (stamp) en garnalenboter...
Zie hier
Witloofbladeren (witlof dus) met krabsalade...
Zie hier
(Er staat steeds die meid met die kont bij...)(Dat leidt af!)
Kabeljauw met preistoemp (stamp) en garnalenboter...
Hé! Oehoe! Stelletje flierefluiters!