dinsdag 18 augustus 2015

De VPRO kookt!
Lachen gieren brullen!


Ja, want het is met Yvette van Boven, woehahahaha!!

Weet u het nog? Van die foto hierboven? Dat die zo dom is dat die deeg gaat maken met een menghaak in plaats van een deeghaak?
Woehahahahahahahahahaha!!!

En je wordt genaaid ook, want er kwam een mooie bal deeg uit die machine (nog niet op de foto; op de foto komt ze er net achter dat er iets niet klopt), een bal die nooit never met een menghaak gemaakt kan zijn. Nog afgezien van dat als je een menghaak in dat ding zet, er dan nog hoogstens plaats is voor twee halve deegballen...

Zie die kookdoos hier (alle links hier in een nieuw venster)

Als je in Nederland vergaand dement bent en een ernstig spraakgebrek hebt, dan kan je nog best een kookprogramma maken hoor!
Ook een zwakmongool? Meld je aan bij de producent van Koken van Boven of hoe heet het, Stormy Minutes (hier)!(Dit is uit de uitzending van gisteren)
(Die kromme vinger over het lemmet betekent "Kracht zetten, mes bot") 
(Zie hoe het vlees van dat kootje zich verbreedt onder het kracht zetten)


Yvette van Boven, die zich wekelijks in de Volkskrant laat afficheren als "voormalig restauranthoudster, kok, en kookboekenschrijfster"
"Publiceert in de Volkskrant, Bon Apétit, Elle, Food and Wine, en in Delicious" (ik lees al die gruwelshit niet, maar Delicious kan je inzien bij Bruna; nou daarin publiceert ze dan toch met onzichtbare inkt. Elle idem.)(En dat Bon Apétit en Food and Wine, dat geloof ik niet)

En die weet Godverdomme niet eens hoe je een koksmes vasthoudt??

Artikel in de Volkskrant, artikel in de NRC
Overal exact hetzelfde verhaal, strak geregisseerd
"Haar man Oof Verschuren die ook de fotografie van al haar kookboeken doet"
(Zie je dat stiekeme al haar kookboeken?)
"divides her time between Amsterdam and Paris" jaja, dat Parijs is al lang in de prullenbak... Dat waren zo weinig m² dat als ze er in zat dan kon Oof er niet meer bij...

Schrijft voor Libelle
Nou dan weet je het wel

"soms mislukt er wel eens wat, heel mooi om te zien dat dat mag"
Nou vooruit dan.
Ik zal elke week, telkens na vijf uitzendingen, uitgebreid opsommen wat er allemaal mislukt in dat programma. Ja, niet dat u dat te zien krijgt, maar ik toon het naadloos aan. Deeg wat te slap is en ff later in ene "Kijk, het is nu steviger geworden", Godsammekrake... Zeker naar Lourdes geweest met dat deeg...

"Ik weet nog dat Home made uitkwam, dat had ik echt alleen maar voor mezelf gemaakt. Toen dacht ik ineens: help, nu gaat iedereen het lezen"
Ik bedoel, dan ben je toch drie dagen impotent als je zoiets leest? Hoef je niet eens naar dat programma te kijken als je contraceptie nodig hebt...

Een grotere en enkel uit marketing-trucjes bestaande culinaire doos loopt er in Nederland niet rond.

Die is zó dom, die denkt dat ze kan koken, verdomd.Als je groente wilt snijden, dan snij je zo
Als je vingers wilt snijden, zie boven
(En ja! Zie het laatste plaatje hier!!)


Volgende aflevering van de Van Boven Soap zie hier