dinsdag 29 maart 2011

Hele korte vandaag




Half acht, net pas thuis, agenda nog te doen voor morgen, koken...
Vandaag trouwens -geen idee hoe- doppers als koolhydraat, ei als proteïne en tauge als groente. We zullen zien zei de blinde.

Uhh, planning.
Morgen tofu, kerupuk palembang, vraagtekengroenten. Waarschijnlijk in paddo- of visfond.
Overmorgen puntpaprika's gevuld met lamsgehakt, met flageolets.
Dan Old Amsterdam zakje wat ik nog heb, en daarna een blik sardien wat ik dubbel kocht.
Gaat allemaal lukken.

Gisteren, zie bovenste foto, tomaten uit de oven. Olijfolie, rozemarijn, grofgemalen zwarte peper, selderijzout.
Met pasta met Old Amsterdam gegratineerd (foto vergeten).



Witte puntpaprika. Lekker rauw, lekker gevuld met gehakt/oven...



Verse knof. Dunne schijfjes / bakken...



Ugly. Lekker. Jaren geleden. Lekker bij gerookte paling en zo.



Papaya, en die uiterst kleine limoentjes, jeruk purut / kafir lime.



Groene sambal!