zaterdag 29 november 2008

18-11


Vergat te melden dat ik gisteren Baba au Rhum als nagerecht had. Foto vergeten.

Begin het snoeien goed te leren, nu de snelheid nog. En een impermeabele broek want de mijne is niet bepaald impermeabel, zo merkte ik vandaag.Vonden dit ergens tussen de wijngaarden, citroenen enorm aromatisch, kaki precies goed. Rigoreuze tuinman, op Giscours.

Op Ch. Giscours drie fraaie kamers met fraai uitzicht en in een fraai gebouw.Twee met bad, alle douche-wc natuurlijk; eentje met twee aparte slaapkamers. 115 Eu., beschikbaar van 14 uur tot 11. Ontbijt 10 Eu. in de zaal, alwaar gratis en onbeperkt Wifi. Adresgegevens Ch. Giscours, Labarde, 33460 Frankrijk. chateau-giscours.fr alwaar routebeschrijving, email en foto’s.

Snoeien dus, Ricard’je in de kroeg, marc uit de vriezer in de bakkerij, boven een witte Martinique rum, eten (Du Puy linzen, emmentaler, champignons), kaas en een fraai taartje:(die prikker is ivm een theedoek die erover lag)

Prima Haut Médoc van de buren, Moulin de Tricot 2007, 23 Eu./5 liter.Vergat te vermelden dat ik in een zeer oud kroegje in Louens was, om thee vroeg, antwoord « Thee???” en alwaar een hurkplee.