Quenelles de poulet maken
Kippengehakt, geweekt brood
Crowdbutching
Zie Koop een hert hier
(alle links hier openen in een nieuw venster)
Homepage van het bedrijf zie hier
Zie de pakketten hertenvlees hier
Dus ik had een vraag...
Eigeel erdoor
Daarna stijf geklopt eiwit
Wat is het verschil tussen Biefstukken en Oostvaardersbiefstukjes?
(Vreemd dat dat niet wordt uitgelegd)
Maarten van Thiel
Bordeaux
Twee lepels
De rechtse is een gewone soeplepel
Spul op de grote, eraf schuiven met de andere, in zachtjes pruttelende kippenbouillon
Pocheren
Bedankt voor jouw bericht.
Al het Hertenvlees is afkomstig van de herten uit de Oostvaardersplassen.
Op de website gebruiken wij onze eigen benaming.
Je kan er gerust op zijn dat wij geen hertenvlees mengen.
Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Priscilla Weydemuller, Klantenservice
Crowdbutching NL
Dat is geen antwoord op mijn vraag.
Maarten van Thiel
Bordeaux
Quenelles maken van riviervis ken ik als de beste
Dit was wennen
Zie de middelste drie
Linksonder de laatste
Beste Maarten,
Bedankt voor jouw bericht.
De benamingen geven niet aan dat het niet uit de Oostvaardersplassen komt.
Het is een benaming die wij aan het vlees hebben gegeven.
Al het Hert vlees is afkomstig uit de Oostvaardersplassen.
Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Priscilla Weydemuller, Klantenservice
Crowdbutching NL
Nee want ik heb nog steeds geen antwoord op mijn vraag.
Maarten van Thiel
Bordeaux
Erbij een ragoût van kleine hele champignons
Gemaakt met witte wijn, de pocheerbouillon en Crème fraîche
Beste Maarten,
Bedankt voor jouw bericht.
Dan ontvang ik graag van jou welke informatie jij wenst te ontvangen.
Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Priscilla Weydemuller, Klantenservice
Crowdbutching NL
----- Original Message -----
From: "Maarten van Thiel"
to: vragen@koopeenhert.nl
cc:
sent: 18-2-2019 22:52:58
subject: Een vraag dus
Wat is het verschil tussen Biefstukken en Oostvaardersbiefstukjes?
(Vreemd dat dat niet wordt uitgelegd)
Maarten van Thiel
Bordeaux
Vies lekker...
Beste Maarten,
Bedankt voor jouw bericht.
Er is geen verschil tussen biefstukken en oostvaardersbiefstukjes in het soort vlees.
Zoals je kan zien op de website worden de biefstukken geleverd in porties van 150 gram per stuk en de oostvaardersbiefstukjes in porties van 70 gram per stuk.
Op de website bij de pakketten vind je ook foto's van de producten.
Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Priscilla Weydemuller, Klantenservice
Crowdbutching NL
Dank.
(Misschien is het een goed idee het erbij te zetten)
Maarten van Thiel
Bordeaux