maandag 1 mei 2017

Witlofhapjes



Wat foto's van Praag


Witlof-hapjes, vis


Snijd het kontje van witlof en haal de stronk uit elkaar.


Vullingen

* mousse van sardien uit blik, mayonaise, yoghurt en Colman`s mosterdpoeder

* stukjes gekookt ei en kleine stukjes ansjovis

* stukjes erg verse rauwe makreel met Japanse soja-saus

* gerookte heilbot, halve gekookte kwartel-ei`tjes, stukjes radijs en forel-eitjes




Witlofhapjes met vlees


Vullingen

* rauwe ham met kappertjes

* ossenworst, p/z en stukjes augurk

* kleine stukjes katenspek, stukjes grapefruit en piccalilly

* heel dun gesneden chorizo en gehakte en daarna uitgelekte zilver-ui




Witlofhapjes, vego


Vullingen

* waterkers, parmezaan en met ietsje olijfolie dungemaakte pesto

* stukjes walnoot en blauwschimmelkaas

* stukjes ei, met ietsje olijfolie dungemaakte rode pesto en kappertjes

* halve gekookte kwartel-ei`tjes, selderij-zout en stukjes augurk